Kosovski Albanci u vezi sa teroristima

Kosovski javni tužilac Sevide Morina izjavila je za RTK da Specijalno tužilaštvo trenutno vodi istragu o povezanosti 11 osoba s terorističkim organizacijama iz Sirije i istražuje dokaze o učešće 23 osobe u ratnim
zločinima.

Region 28.07.2014 | 19:13
Kosovski Albanci u vezi sa teroristima

Kako prenosi makedonski portal Tajm, Morina je za RTK rekla da  tužilaštvo razmatra 11 slučajeva povezanosti osoba s Kosova sa islamističkim terorističkim organizacijama koje su uključene u konflikt u
Siriji, poput sirijskog ogranka Al Kaide, Fronta Al Nusre.

Morina je navela da Tužilaštvo sa posebnom pažnjom prati slučajeve mladih osoba s Kosova koje u poslednje vreme sve češće odlaze u Siriju gde se pridružuju raznim terorističkim organizacijama.

Istovremeno, prema njenim rečima, Tužilaštvo vodi istragu protiv 23 kosovska Albanca za koje postoji sumnja da su počinili ratni zločin za vreme rata na Kosovu.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Abu kadir

29.07.2014 02:46

To su Alahova vojska i ja im dizem palceve Svaka cast , znaci morali bi gledati kako neduzna djeca stradaju u Gazi i ostalim muslimanskim zemljama, to je mafija Amerika Njemacka EU. Mafija.

ODGOVORITE
Name

CCCC

29.07.2014 08:51

Ovakvi ljudi kvare sliku religije....

ODGOVORITE
Name

[email protected]

23.02.2020 13:06

Шиптари у редовима Нусра Фрнот су углавном из Качаника, јер иначе са тог подручја воде порекло из Алепа. Даће бог да тамо и остану.