Брена у загрљају Бобине бивше жене

Цела породица на окупу Певачица се на журки у свом дому веселила са Зорицом, од које се Слободан развео 1991. и с којом има сина Филипа, и тиме показала да су у сјајним односима.

Србија 08.07.2014 | 21:47
Брена у загрљају Бобине бивше жене

Лепа Брена се пре неколико вечери у свом дому на Бежанијској коси у севдаху веселила загрљена с Бобином бившом женом Зорицом. Наиме, Живојиновићи су, као права велика и срећна породица, славили долазак сина Филипа из Америке, као и долазак његове девојке Маје Манџуке, коју већ сви доживљавају као праву снајку.

Пошто је Филипова мајка и иначе у веома пријатељским односима с бившим супругом, али и с његовом другом женом Бреном, логично да је била на овој породичној журки.

Фотографије са овог весеља подсећају на сцене из турске хит серије „Сулејман Величанствени“ јер Боба подсећа на султана који се задовољно смешка у присуству две „султаније“.

Само, Живојиновићи су срећнији, пошто се Брена и Зорица, за разлику од Хурем и Мехидевран, изузетно поштују.

Због тога немају проблем да буду заједно на истом месту, па чак и да се грле са осмехом од ува до ува. На њиховим лицима се јасно види одраз среће и да сви живе у слози.

Штета за Бобу што наш закон не дозвољава да се истовремено под једним кровом имају две жене, јер верујемо да би се они и у таквим околностима одлично уклопили.

Иначе, те вечери кућну атмосферу у луксузном амбијенту уз базен употпунили су бројни гости, пријатељи Живојиновића, који су се окупили да уз омиљене песме уживају с њима.

Међу њима су били Роквићи, који се друже с Брениним и Бобиним синовима, те другарице Филипове девојке Маје Бојана Баровић, Ивана Кукрић и многи други.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мимо

08.07.2014 19:51

Супер онда је Слободан заиста сретан цовек кад је успио двије зене да стави на исту столицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бора

09.07.2014 06:08

Ако ми ниси била добра зена или муз не мозес ми бити ни пријатељ.

ОДГОВОРИТЕ