Нова Фацебоок апликација "мотивише" на размјену порука

Након што су прошле недеље случајно објавили Слингсхот на Апп Стореу, сада је нова апликација и званично доступна. Њом очито желе да иду на кориснике Снапцхата.

Информационе технологије 26.06.2014 | 09:24
Нова Фацебоок апликација "мотивише" на размјену порука

Као што се и очекивало, Фацебоок је лансирао Слингсхот, своју апликацију по узору на Снапцхат, унутар које можете да размењујете поруке с другим људима али и слике и видео, а након што их друга страна прочита, поруке заувек нестају.

Међутим, Фацебоок се овде одлучио на једну промену - да бисте видели поруку коју сте добили, морате одговорити истом мером. То значи да нико од корисника не може да буде пасиван, односно за сваку акцију се тражи и реакција, а цела заједница би требало да шаље поруке у круг.

"Слингсхотом смо хтели да направимо нешто где су сви креатори садржаја, а нико није само гледалац - наводе аутори на Слингсхот блогу. Додају како је и притисак мањи кад сви учествују, а повећава се креативност па би, према њима, мале ствари могле да постану сјајна заједничка искуства.

Али, не дијеле сви њихово мишљење. У разним коментарима се наводи да је ово напорно, али и фрустрирајуће да не можеш одмах да видиш слику коју ти је послао пријатељ.

На Вергеу наводе да Слингсхот, као апликација за слање порука, на чудан начин диже границе, уместо да их руши. Ипак, за остале хитне поруке имамо све стандардне апликације, док је ова намењена дељењу разних тренутака или креативних ствари.

Апликација је доступна за иОС и Андроид уређаје у САД-у, а ускоро би се требало и да се прошири.

Коментари / 0

Оставите коментар