"Мали смо по величини, али нам је срце велико"

- За нас је данас највећа част, поштовани председниче Си, што сте, са Вашом супругом професорком Пенг, у посети Републици Србији.

Србија 08.05.2024 | 17:48
"Мали смо по величини, али нам је срце велико"

Даћемо све од себе да останемо лојални, одговорни и искрени пријатељи НР Кине, као што смо у потпуности уверени да ће НР Кина увек чврсто стајати уз свог малог пријатеља Републику Србију, поручио је председник Србије Александар Вучић.

Он је даље навео и ово:

- Мали смо по величини, али нам је срце велико и такав однос имамо према НР Кини. Хвала вам за сваку врсту помоћи и подршке. Хвала Вам и за поштовање које показујете према нашој земљи. Ово је ваша кућа, желим Вам добро здравље и да дуго владате НР Кином.

- Нека живи челично пријатељство НР Кине и Србије!, објавио је председник Вучић на званичном Инстаграм налогу Будућност Србије уз снимак са свечаног ручка у част председника Народне Републике Кине Си Ђинпинга и његове супруге професорке Пенг.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Александар Вучић (@будуцностсрбијеав)

БН/Курир.рс/Инстаграм Фото: Принтсцреен/Инстаграм/будуцностсрбијеав

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Чук

08.05.2024 18:14

Браво за председника Вучића!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Распродаја

08.05.2024 18:18

Ма да идемо сад све дати Кинезима лагано. Вјерј ми на ријец боље да те гази Америцка демократија него Кинески комунизам. Паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вучко,

08.05.2024 18:19

Зар је Додик био неопходан на свечаном ручку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.05.2024 18:58

Кинезима је довољно да преузму све постојеће природне ресурсе, све руднике, њима је битно да су запосели руднике бакра, злата и још неких метала, сво обрадиво земљиште, потенцијално планирају и преузимање елелектроприведе, све би они отели што им се дозволи, ако се земља толико задужи да ничим није могуће враћати кредите, а на правом је путу да то уради. Лудачко задуживање за мегаломанске пројекте који баснословно коштају јер мора сви да се уграде, идиотска градња националног стадиона на 180 хектара најплоднијег обрадивог земљишта у Сурчину, градња мреже аутопутева и брзих цести, пруга, лудачка градња болница, школа, обданишта, у других силних непотребних зграда, стадиона по свим већим градовима, спортских хала, Експоа који ће сахранити Србију, свега што је мртви капитал. Кинези не убијају оружјем, него нам све отимају и претварају у најгору афричку колонију. Не раде то насилно, добровољно се на све пристаје, даје под конесију, тј. отима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Познавал прилика

08.05.2024 19:45

Наша вековна браћа по вери враћају се српским коренима. Пут сарадњи утро је Србин Марко Половић а наставља председник Вучић Александар Велики...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.05.2024 06:48

Тај Кинески предсједник зна више о србима, него ти који му држиш здравицу.

Name

Магистра витае

08.05.2024 20:47

Прецедник Вучић не пропушта прилику да истакне - Србија мала, Србија је слаба, незаштићена, ми смо мањи од других, угрожени смо, изложени сличним нападајима. И уједно провлачи да је за Србију спас што има њега за прецедника, вођу таквох калибра и капацитета, да је он велики, снажан, велике памети и знања, па да због тога нема зиме за Србију. Он ће је спасити, извући из политичкихј и сваких других турбуленција, провести кроз невиђене сциле и харибде, извући у мирно море, на пут благостања, напретка, у свијетлу будућност. Али, само са њим за кормилом, другачије никако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дацко

09.05.2024 12:31

Лепа слика Си Дји Пинга и Александра Вуцица

ОДГОВОРИТЕ