Кејт Мидлтон кумовала раскиду принца Харија?

Амерички таблоид "Натионал Енqуирер“ пише како Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон има највише заслуга у раскиду принца Харија и његове девојке Кресиде Бонас.

Забава 29.05.2014 | 20:00
Кејт Мидлтон кумовала раскиду принца Харија?

Неколико пута смо писали о томе да се Кејт и Кресида нису баш најбоље слагале, али мајка принца Џорџа је дала Кресиди савет који ју је на крају коштао везе с принцем Харијем, подсећа лист, а преноси Б92.

Наводно, Кресида више није могла да чека да је принц Хари запроси па се посаветовала са Кејт Мидлтон. Она јој је рекла да уради исто што је и она урадила с Вилијамом.

Наиме, Кејт Мидлтон је у једном тренутку везе са принцом Вилијамом осетила да треба да дигну везу на виши ниво. Како би га усмерила на просидбу, оставила га је на неко време. Вилијам је у краткој паузи схватио да је Кејт жена његовог живота, а остало већ знамо.

Кресида је, поучена искуством старије Кејт урадила исто. Оставила је принца Харија, иако то стварно није желела, а он је наставио са својим животом.

Након раскида делује као да принцу Харију самачки живот уопште не смета, јер је он познат као момак који воли забаве и проводе.

Коментари / 0

Оставите коментар