Kejt Midlton kumovala raskidu princa Harija?

Američki tabloid "National Enquirer“ piše kako Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ima najviše zasluga u raskidu princa Harija i njegove devojke Kreside Bonas.

Zabava 29.05.2014 | 20:00
Kejt Midlton kumovala raskidu princa Harija?

Nekoliko puta smo pisali o tome da se Kejt i Kresida nisu baš najbolje slagale, ali majka princa Džordža je dala Kresidi savet koji ju je na kraju koštao veze s princem Harijem, podseća list, a prenosi B92.

Navodno, Kresida više nije mogla da čeka da je princ Hari zaprosi pa se posavetovala sa Kejt Midlton. Ona joj je rekla da uradi isto što je i ona uradila s Vilijamom.

Naime, Kejt Midlton je u jednom trenutku veze sa princom Vilijamom osetila da treba da dignu vezu na viši nivo. Kako bi ga usmerila na prosidbu, ostavila ga je na neko vreme. Vilijam je u kratkoj pauzi shvatio da je Kejt žena njegovog života, a ostalo već znamo.

Kresida je, poučena iskustvom starije Kejt uradila isto. Ostavila je princa Harija, iako to stvarno nije želela, a on je nastavio sa svojim životom.

Nakon raskida deluje kao da princu Hariju samački život uopšte ne smeta, jer je on poznat kao momak koji voli zabave i provode.

Komentari / 0

Ostavite komentar