Црвено-бели спремају фешту

Спорт пише да ће се фудбалери Црвене звезде у отвореном аутобусу возити Београдом након што подигну пехар намењен шампиону.

Фудбал 12.05.2014 | 18:06
Црвено-бели спремају фешту

На Маракани увелику трају припреме за шампионскао славље црвено-белих! Звезди су потребна три бода против ОФК Београда како и теоретски обезбедила титулу, а Спорт пише да су у току завршни договори челника најтрофејнијег српског клуба и Заједнице суперлигаша око саме церемоније доделе пехара и медаља.

Како ствари тренутно стоје трофеј намењен најбољем тиму Србије стићи ће на наш највећи стадион пре утакмице, а током меча налазиће се крај терена пред Делијама, па ће на играчима бити само да успешно одраде свој део посла, победе Романтичаре и затим отрче почасни круг око стадиона.

Исти извор наводи како ће Црвена звезда послати позивнице својим бившим асовима који су у Београду. Очекује се да у ложи у четвртак између осталих буду Дејан Станковић, Марко Пантелић, Немања Видић, Горан Буњевчевић, Перица Огњеновић, Стеван Дика Стојановић, Владимир Југовић...

Ако све буде како у табору црвено-белих планирају и титула буде оверена против ОФК Београда, фудбалери би требало да се у отвореном аутобусу провозају од Маракане до Славије. Наравно, уколико временски услови то дозволе.

Управа Црвене звезде решила је да части навијаче, улаз ће бити слободан, па се очекује да стадион у четвртак буде добро попуњен.

Коментари / 0

Оставите коментар