Crveno-beli spremaju feštu

Sport piše da će se fudbaleri Crvene zvezde u otvorenom autobusu voziti Beogradom nakon što podignu pehar namenjen šampionu.

Fudbal 12.05.2014 | 18:06
Crveno-beli spremaju feštu

Na Marakani uveliku traju pripreme za šampionskao slavlje crveno-belih! Zvezdi su potrebna tri boda protiv OFK Beograda kako i teoretski obezbedila titulu, a Sport piše da su u toku završni dogovori čelnika najtrofejnijeg srpskog kluba i Zajednice superligaša oko same ceremonije dodele pehara i medalja.

Kako stvari trenutno stoje trofej namenjen najboljem timu Srbije stići će na naš najveći stadion pre utakmice, a tokom meča nalaziće se kraj terena pred Delijama, pa će na igračima biti samo da uspešno odrade svoj deo posla, pobede Romantičare i zatim otrče počasni krug oko stadiona.

Isti izvor navodi kako će Crvena zvezda poslati pozivnice svojim bivšim asovima koji su u Beogradu. Očekuje se da u loži u četvrtak između ostalih budu Dejan Stanković, Marko Pantelić, Nemanja Vidić, Goran Bunjevčević, Perica Ognjenović, Stevan Dika Stojanović, Vladimir Jugović...

Ako sve bude kako u taboru crveno-belih planiraju i titula bude overena protiv OFK Beograda, fudbaleri bi trebalo da se u otvorenom autobusu provozaju od Marakane do Slavije. Naravno, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Uprava Crvene zvezde rešila je da časti navijače, ulaz će biti slobodan, pa se očekuje da stadion u četvrtak bude dobro popunjen.

Komentari / 0

Ostavite komentar