Радник у финалу Купа Српске

Фудбалери Радника декласирали су Сутјеску са 8:1 у реванш утакмици полуфинала Купа Републике Српске и изборили пласман у финале у којем ће се за пехар борити против Рудар Приједора.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Радник у финалу Купа Српске

Иако су већ у првом мечу стекли озбиљну предност (3:1) играчи Срђана Бајића озбиљно су ушли у утакмицу и већ послије 13 минута на семафору је писало 3:0.

Госте је начео Зоран Никић у 4. минуту, а само шест минута касније Алдемин Хаџић је повисио на 2:0, а у 13. минуту фуриозан почетак домаћих заокружио је Драган Дошло.

Међутим, муке гостију тек тада су почеле, пошто је послије неспоразума голмана Младена Филиповића и посљедњег играча одбране Дарка Фундупа у 22. минуту Радник повео са 4:0. До краја полувремена други гол је уписао Дошло, а част гостију у првом дијелу спасио је Радомир Дракул у 43. минуту. Он је искористио једанастерац који је направио голман домаћих Никола Лакић над Марком Вуковићем. Бијељинци су у другом дијелу мало стали на лопту, али ипак успјели да постигну још три поготка.

У 52.минуту капитен Бијељинаца, Јово Којић ушао је у казнени простор Фочака са десне стране, лопта се одбила од одбранбених фудбалера Сутијеске на ивици шеснаестерца по средини гола нашао се Хаџић који прецизним дарцем по земљи шаље лопту у лијеви доњи угао резервног голмана Сутијеске, Адријана Милановића.
Најљепши тренутак на утакмици десио се у 78.минуту када је Александар Ћосовић на додавање Станка Остојића потигао ријетко виђен погодак са тридесет метара за вођство од 7:1
Тачку на ову утакмицу ставио је својим трећим погодком Драган Дошло у 85.минуту након асистенције Слађана Антића за коначних 8:1.

У финалу Купа Републике Сроске у фудбалу састаће се Радник и Рудар из Приједора.

Тремин финалног меча биће накнадно одређен од стране ФСРС.

Коментари / 0

Оставите коментар