Radnik u finalu Kupa Srpske

Fudbaleri Radnika deklasirali su Sutjesku sa 8:1 u revanš utakmici polufinala Kupa Republike Srpske i izborili plasman u finale u kojem će se za pehar boriti protiv Rudar Prijedora.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Radnik u finalu Kupa Srpske

Iako su već u prvom meču stekli ozbiljnu prednost (3:1) igrači Srđana Bajića ozbiljno su ušli u utakmicu i već poslije 13 minuta na semaforu je pisalo 3:0.

Goste je načeo Zoran Nikić u 4. minutu, a samo šest minuta kasnije Aldemin Hadžić je povisio na 2:0, a u 13. minutu furiozan početak domaćih zaokružio je Dragan Došlo.

Međutim, muke gostiju tek tada su počele, pošto je poslije nesporazuma golmana Mladena Filipovića i posljednjeg igrača odbrane Darka Fundupa u 22. minutu Radnik poveo sa 4:0. Do kraja poluvremena drugi gol je upisao Došlo, a čast gostiju u prvom dijelu spasio je Radomir Drakul u 43. minutu. On je iskoristio jedanasterac koji je napravio golman domaćih Nikola Lakić nad Markom Vukovićem. Bijeljinci su u drugom dijelu malo stali na loptu, ali ipak uspjeli da postignu još tri pogotka.

U 52.minutu kapiten Bijeljinaca, Jovo Kojić ušao je u kazneni prostor Fočaka sa desne strane, lopta se odbila od odbranbenih fudbalera Sutijeske na ivici šesnaesterca po sredini gola našao se Hadžić koji preciznim darcem po zemlji šalje loptu u lijevi donji ugao rezervnog golmana Sutijeske, Adrijana Milanovića.
Najljepši trenutak na utakmici desio se u 78.minutu kada je Aleksandar Ćosović na dodavanje Stanka Ostojića potigao rijetko viđen pogodak sa trideset metara za vođstvo od 7:1
Tačku na ovu utakmicu stavio je svojim trećim pogodkom Dragan Došlo u 85.minutu nakon asistencije Slađana Antića za konačnih 8:1.

U finalu Kupa Republike Sroske u fudbalu sastaće se Radnik i Rudar iz Prijedora.

Tremin finalnog meča biće naknadno određen od strane FSRS.

Komentari / 0

Ostavite komentar