Челси све карте баца на ЛШ

Власник Челсија Роман Абрамович подржао је идеју менаџера Жозеа Муриња да против Ливерпула наступи са резервним тимом.

Фудбал 25.04.2012 | 09:38
Челси све карте баца на ЛШ

Лондонски клуб је практично изгубио шансе за освајање титуле поразом од Сандерленда (2:1), те је Португалац најавио да ће чувати главне играче реванш меч полуфинала ЛШ против Атлетико Мадрида.

Челси је у уторак ремизирао без голова у Мадриду, али је због повреда до краја сезоне остао без Петра Чеха и Џона Терија.

Уз то, "плавци" у реваншу неће моћи да рачунају на Френка Лампарда због картона, док Немања Матић нема право наступа у Лиги шампиона.

Због тога је Мурињо најавио да ће одморити комплетну прву поставу, те против Ливерпула играти са Б тимом, иако то значи предају у борби за титулу.

И док га целокупна фудбалска јавност критикује због те одлуке, подршку му је пружио за њега најважнији човек, власник клуба Роман Абрамович.

Рус и његов Управни одбор неће спречити Муриња у спроведе свој план, што се посебно неће свидети Манчестер Ситију, који се надао поразу Ливерпула у недељу.

Три кола пре краја Премијер лиге Челси је други на табели са пет бодова мање од лидера Ливерпула, а бод иза њега је Манчестер Сити који има утакмицу мање.

Челси гостује Ливерпулу у недељу од 15:05 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар