Čelsi sve karte baca na LŠ

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič podržao je ideju menadžera Žozea Murinja da protiv Liverpula nastupi sa rezervnim timom.

Fudbal 25.04.2012 | 09:38
Čelsi sve karte baca na LŠ

Londonski klub je praktično izgubio šanse za osvajanje titule porazom od Sanderlenda (2:1), te je Portugalac najavio da će čuvati glavne igrače revanš meč polufinala LŠ protiv Atletiko Madrida.

Čelsi je u utorak remizirao bez golova u Madridu, ali je zbog povreda do kraja sezone ostao bez Petra Čeha i Džona Terija.

Uz to, "plavci" u revanšu neće moći da računaju na Frenka Lamparda zbog kartona, dok Nemanja Matić nema pravo nastupa u Ligi šampiona.

Zbog toga je Murinjo najavio da će odmoriti kompletnu prvu postavu, te protiv Liverpula igrati sa B timom, iako to znači predaju u borbi za titulu.

I dok ga celokupna fudbalska javnost kritikuje zbog te odluke, podršku mu je pružio za njega najvažniji čovek, vlasnik kluba Roman Abramovič.

Rus i njegov Upravni odbor neće sprečiti Murinja u sprovede svoj plan, što se posebno neće svideti Mančester Sitiju, koji se nadao porazu Liverpula u nedelju.

Tri kola pre kraja Premijer lige Čelsi je drugi na tabeli sa pet bodova manje od lidera Liverpula, a bod iza njega je Mančester Siti koji ima utakmicu manje.

Čelsi gostuje Liverpulu u nedelju od 15:05 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar