Dodatna pomoć kompanije m:tel za povratnike u opštinama Glamoč i Bosansko Grahovo

Predstavnici kompanije m:tel ponovo su posjetili opštine Glamoč i Bosansko Grahovo, kako bi povratničkom stanovništvu ovih krajeva uručili dodatne pakete pomoći u vidu hrane, drva za ogrjev, higijenskih proizvoda i paketića za djecu. 

Bosna i Hercegovina 26.01.2024 | 15:09
Dodatna pomoć kompanije m:tel za povratnike u opštinama Glamoč i Bosansko Grahovo

Tokom nedavne posjete ovim opštinama generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan razgovarala je sa stanovništvom o problemima i životnim neprilikama sa kojima se svakodnevno suočavaju, te odlučila da uputi dodatnu pomoć upravo u ove opštine.

„Ko ne ide među ljude, on ne zna šta je muka i siromaštvo. Ovo je čestit i dobar narod koji me uvek ispuni snagom i toplinom. Ne postoji želja koju im ne bih ispunila, a njihove želje su vrlo skromne – obnovite nam kupatilo, kupite na drva, uradite nam izolaciju na kući … S jedne strane, ne postoji niko od nas ko bi živeo u toj muci, a s druge strane ne postoji niko od njih ko bi iz te muke otišao“ poručila je Trivan.

Iz kompanije m:tel podsjećaju da ova humana akcija traje u kontinuitetu od 2021. godine, i da svaka posjeta samo potvrđuje koliko je neophodno biti oslonac Srbima u Federaciji BiH u svakodnevnim nedaćama sa kojima se susreću.

Stanovnicima Glamoča uručena su 43 paketa pomoći, a za svako od tih domaćinstava m:tel je obezbijedio ogrjevno drvo koje je stiglo do njihovih kuća. U Bosanskom Grahovu su, uz dodatna 23 paketa pomoći i drva, za najmlađe uručeni svetosavski paketići.

Kompanija m:tel nastavlja sa kontinuiranom podrškom povratničkom stanovništvu ovih krajeva. Uz dogovorenu pomoć za dvije porodice u Bosanskom Petrovcu, m:tel će uskoro otvoriti vrata svojih poslovnica u ovoj i opštini Bosansko Grahovo.

(PR)