Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost

 - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i postepeno toplije, uz maksimalnu temperaturu vazduha do 14 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 26.01.2024 | 08:20
Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost

Magla će se ponegdje duže zadržavati tokom dana uz hladnije vrijeme u tim predjelima.

Uveče se očekuje postepeno naoblačenje od sjevera koje u narednoj noći donosi povremenu kišu od sjevera ka istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar.

Maksimalna temperatura vazduha biće od šest na istoku do 14 na jugu i zapadu, u višim predjelima i mjestima sa maglom od dva stepena Celzijusova.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava malo do umjereno naoblačenje, a po kotlinama ima magle.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 10, Han Pijesak i Bjelašnica minus pet, Šipovo minus četiri, Sarajevo, Tuzla i Кalinovik minus dva, Foča, Banjaluka, Doboj, Čemerno, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Srbac i Ribnik minus jedan, Zenica, Novi Grad i Rudo nula, Zvornik, Višegrad i Кneževo jedan, Mostar i Mrakovica dva, Trebinje tri, Bijeljina i Gacko četiri, Neum sedam stepeni Celzijusovih.

Na Han Pijesku visina snježnog pokrivača je 12 centimetara.

(Srna) Foto: Profimedia

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mili boze

26.01.2024 09:40

Jel moguce da ste vi napisali sumčano?! Ko je zaposlen kod vas ima li taj skole bar malo?

ODGOVORITE
Name

Cobra

26.01.2024 16:50

Glupi narod tako hoće, naročito srbi koji vole biti podanici i nemaju revolucijonarni naboj

ODGOVORITE