Сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност

 - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност и постепено топлије, уз максималну температуру ваздуха до 14 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 26.01.2024 | 08:20
Сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност

Магла ће се понегдје дуже задржавати током дана уз хладније вријеме у тим предјелима.

Увече се очекује постепено наоблачење од сјевера које у наредној ноћи доноси повремену кишу од сјевера ка истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар.

Максимална температура ваздуха биће од шест на истоку до 14 на југу и западу, у вишим предјелима и мјестима са маглом од два степена Целзијусова.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава мало до умјерено наоблачење, а по котлинама има магле.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац минус 10, Хан Пијесак и Бјелашница минус пет, Шипово минус четири, Сарајево, Тузла и Калиновик минус два, Фоча, Бањалука, Добој, Чемерно, Мркоњић Град, Сребреница, Србац и Рибник минус један, Зеница, Нови Град и Рудо нула, Зворник, Вишеград и Кнежево један, Мостар и Мраковица два, Требиње три, Бијељина и Гацко четири, Неум седам степени Целзијусових.

На Хан Пијеску висина сњежног покривача је 12 центиметара.

(Срна) Фото: Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мили бозе

26.01.2024 09:40

Јел могуце да сте ви написали сумчано?! Ко је запослен код вас има ли тај сколе бар мало?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цобра

26.01.2024 16:50

Глупи народ тако хоће, нарочито срби који воле бити поданици и немају револуцијонарни набој

ОДГОВОРИТЕ