Glumac Miloš Vlalukin priveden na snimanju serije!

U domaćim medijima odjeknula je vest da je glumac Miloš Vlalukin priveden u nedelju.

Zabava 28.08.2023 | 17:25
Glumac Miloš Vlalukin priveden na snimanju serije!

Njega su policijske snage na kratko lišile slobode na snimanju serije "Ringišpil". Kako se navodi, dramskog umetnika je policija privela nakon rutinske kontrole pri ulasku u Narodnu skupštinu gde je tog dana trebalo da se održi snimanje serije. Reč je o neizmirenoj kazni, potvrdio je producent serije Maksa Ćatović.

"Miloš je priveden u nedelju zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju "Ringišpil" u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime", započeo je.

"Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi. Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije", objasnio je producent serije Maksa Ćatović.

(mondo.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mala kazna?

03.09.2023 12:35

Nije malo 70 evri.

ODGOVORITE