Vuk Mob isprozivao Šaku zbog skandala, ovaj mu uzvratio: Zaobiđi me!

Nakon što se pevač Šako Polumenta ponovo našao u jeku skandala zbog navodne glasovne poruke udvaranja koju je poslao nepoznatoj devojci, reper Vuk Mob isprozivao je pevača na društvenoj mreži Tik Tok, a sada je na taj snimak Polumenta i odgovorio.

Zabava 23.11.2022 | 18:39
Vuk Mob isprozivao Šaku zbog skandala, ovaj mu uzvratio: Zaobiđi me!

- Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Ono što nas šokira jeste da je internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je đavo - izjavio je Vuk u videu na koji je Polumenta odgovorio.

 

– E, moj bule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu i marketing na osnovu mog imena. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, mene malo zaobiđi. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma, svi udaraju po meni, pa i ti. Šta će ti to, nisi ni ti loš… Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj – odgovorio mu je Polumenta.

Reper se još jednom oglasio na Instagramu, koji je komentarisao komentare pratioca koji su ga napadali.

Vuk Mob
FOTO: PRINTSCREEN

"Čitao sam komentare na profilu kod Šakija o meni. Koliko su samo ljudi zli. Ne mogu da budem ljubomoran na pedofila, što je pedofil i kao da me uči da pevam. Nikad nisam ni rekao da znam da pevam", rekao je Vuk Mob.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Obojica

23.11.2022 21:01

Su dno,dna.Svaki na svoj način.

ODGOVORITE