Razvod iz pakla: Glumac priložio sudu 113 strana poruka pretnji od bivše!

Poznati holivudski glumac Joan Grifid podneo je zahtev za zabranu prilaska za bivšu suprugu Elis Evans, s kojom je u braku bio 14 godina pre nego što je u martu podneo zahtev za razvod. Velški glumac sudu je dostavio 113 stranica uvredljivih tekstualnih poruka, mejlova i objava na društvenim mrežama koje mu je slala Elis, tvrdeći kako mu je pretila da će mu uraditi ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, te da će ga u javnosti prikazati kao narkomana i zlostavljača.

Zabava 17.02.2022 | 22:22
Razvod iz pakla: Glumac priložio sudu 113 strana poruka pretnji od bivše!

Grifid je supruzi još u avgustu 2020. rekao da želi da okonča njihov brak, a ona ga je od tad, kaže glumac, uznemiravala, šaljući mu stotine uvredljivih poruka. Takođe mu je navodno usmeno pretila kako će medijima reći da ju je zlostavljao.

 
Elis Evans, Joan Grifid
FOTO: PROFIMEDIA

- Pretila je će mi uraditi ono što je Amber Herd učinila Džoniju Depu, da će reći ljudima kako sam zlostavljao naše ćerke i nju, da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenim zahtevima... Pretila je da će me prikazati kao narkomana i strpati u zatvor, da će napisati lažan dnevnik iz pozicije žrtve zlostavljanja i objaviti ga... Čak je rekla da će uništiti moju majku. Govorila je da će pobediti jer će svi poverovati njoj, a ne meni - tvrdi glumac.

Evans je na sudu pak rekla kako bivšem suprugu nikad nije pretila klevetničkim izjavama, niti ga je maltretirala. Njen pravni tim odbio je da komentariše poruke koje je Joan Grifid naveo u svojoj tužbi.

- Napustio si me zbog te lisice! Ako me izbacite iz kuće, pozvaću sve tabloide u Velikoj Britaniji. Sad više nema povratka. Neka ti bude jasno u šta si se uvalio. Mislite da ste sad na lošem glasu? Misliš da ću prestati da pričam kad sve ovo bude gotovo? Ostatak života posvetiću širenju svesti o tome šta ste mi učinili - pisala mu je u porukama.

Elis Evans, Joan Grifid
FOTO: PROFIMEDIA

U drugima je pak tvrdila kako je Joan s kolegama kupovao kokain, majku mu je nazivala psihičkom bolesnicom, a u naletu besa napisala je i kako suprug nikad nije znao da joj pruži seksualno zadovoljstvo.

- Sad mi se gade tvoje lice i telo. Počinjem da bivam aktivna na aplikacijama za upoznavanje jer želim da pronađem muškarca koji me stvarno voli, nakon što sam bila lišena toga punih 20 godina. Uverena sam da još imam vremena i da će moja ličnost zasjati. Nemam pojma zašto sam se, dođavola, uopšte zaljubila u tebe. Najveća greška u mom životu (osim dece)... Napustio si porodicu koju si izdržavao. A molio si nas da te čekamo dok radiš u inostranstvu. I jesmo. Ali onda si upoznao najveću psihopatkinju i zaljubio se u nju - divljala je Elis.

Grifid kaže kako se bivša supruga okomila i na njegovu novu devojku, glumicu i producentkinju Bjancu Valas, tako što je javno objavljivala privatne podatke o njoj, prenosi Daily Mail.

- Bilo je krajnje uznemirujuće i stresno stalno primati takve neprijateljske i agresivne SMS-ove. Dana 22. jula 2021. blokirao sam Elisin telefonski broj na svom telefonu - izjavio je glumac.

Evans je odbacila sve tvrdnje koje je Joan izneo u zahtevu za zabranu prilaska.

- Verujem da sve ovo koristi kao trik kako bi stekao neku vrstu prednosti u odnosu na mene u našem brakorazvodnom postupku. Nije video našu decu, ćerke Elu i Elsi, više od osam meseci, a mene pokušava da prikaže kao užasnu majku - rekla je.

Grifidovi i njeni advokati sudsko saslušanje o zabrani prilaska imaće 11. marka.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

isabella

03.03.2022 13:46

zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr apati na email: [email protected] ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

ODGOVORITE
Name

Shira Hamid

24.07.2022 14:11

Imala sam ozbiljnih problema u vezi s mužem i to ga je natjeralo da se iseli. Stvari su se pogoršale, počeo je odlaziti u klubove, opijati se i padati u nesvijest. Ponekad kad smo razgovarali telefonom, on bi mi prijetio, jednostavno nije bio pri sebi i naša djeca su patila od te drame. Stvarno ga volim i bili smo u braku 15 godina što nam je dalo tri prekrasna dječaka. Također sam izgubio mnogo novca na terapeute i bacače uroka. Bio sam u dugovima i osjećao sam kako se moj svijet ruši. Moj prijatelj me upoznao s bacačem čarolija po imenu dr. Ajayi kojemu je pomogao s istom stvari i mislio sam da je to opet samo prijevara, ali ovaj put je bilo drugačije. Učinila sam sve što je dr. Ajayi tražio od mene i nakon nekoliko dana moj je suprug nazvao i rekao da se vraća kući i da ne zna što ga je spopalo. Moj muž sada ima posao i bio je trijezan, to nam je pomoglo da poboljšamo financije i danas smo bez dugova. To je čudo za koje nisam vjerovao da je moguće, izgubio sam svaku nadu dok nisam pronašao dr. Ajayija, moćnog bacača čarolija. Ako imate poteškoća u braku/vezi i bilo kakvog životnog problema, vjerujem da vam dr. Ajayi može pomoći da kontaktirate dr. Ajayija na Viberu/Whatsappu: +2347084887094 ili e-pošti:[email protected]

ODGOVORITE
Name

isabelkedem22

06.12.2023 21:11

здраво пријатељу. Била сам повређена и сломљена срца када се десио велики проблем између мене и мог мужа пре седам месеци у мом браку. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да остане са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу на тешке болове. Покушавао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. и потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. Тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Па сам јој све објаснио, па ми је рекла да је једини начин да вратим мужа да посетим бацача чини, јер је и она то заиста урадила. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам њен савет. Затим ми је дала адресу е-поште бацача чини коју је посетио. ДР апата. Следећег јутра сам послала е-маил на адресу коју ми је дала, а чаролија ме је уверила да ће ми вратити мужа у наредна два дана. Каква невероватна изјава! Никада нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда их радим, тако да ме је у наредна два дана, изненађујуће, мој муж који ме није звао у последњих 7 месеци звао да ме обавести да се враћа. Тако невероватно !! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ сјајног бацача чини. Дакле, посаветоваћу вас ако имате било каквих проблема, контактирајте др апату на мејл: драпата4@гмаил.цом или га контактирајте на ВхатсАпп и Вибер на овај број: (+447307347648).

ODGOVORITE