Развод из пакла: Глумац приложио суду 113 страна порука претњи од бивше!

Познати холивудски глумац Јоан Грифид поднео је захтев за забрану приласка за бившу супругу Елис Еванс, с којом је у браку био 14 година пре него што је у марту поднео захтев за развод. Велшки глумац суду је доставио 113 страница увредљивих текстуалних порука, мејлова и објава на друштвеним мрежама које му је слала Елис, тврдећи како му је претила да ће му урадити оно што је Амбер Херд учинила Џонију Депу, те да ће га у јавности приказати као наркомана и злостављача.

Забава 17.02.2022 | 22:22
Развод из пакла: Глумац приложио суду 113 страна порука претњи од бивше!

Грифид је супрузи још у августу 2020. рекао да жели да оконча њихов брак, а она га је од тад, каже глумац, узнемиравала, шаљући му стотине увредљивих порука. Такође му је наводно усмено претила како ће медијима рећи да ју је злостављао.

 
Elis Evans, Joan Grifid
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

- Претила је ће ми урадити оно што је Амбер Херд учинила Џонију Депу, да ће рећи људима како сам злостављао наше ћерке и њу, да ће позвати полицију ако не удовољим њеним захтевима... Претила је да ће ме приказати као наркомана и стрпати у затвор, да ће написати лажан дневник из позиције жртве злостављања и објавити га... Чак је рекла да ће уништити моју мајку. Говорила је да ће победити јер ће сви поверовати њој, а не мени - тврди глумац.

Еванс је на суду пак рекла како бившем супругу никад није претила клеветничким изјавама, нити га је малтретирала. Њен правни тим одбио је да коментарише поруке које је Јоан Грифид навео у својој тужби.

- Напустио си ме због те лисице! Ако ме избаците из куће, позваћу све таблоиде у Великој Британији. Сад више нема повратка. Нека ти буде јасно у шта си се увалио. Мислите да сте сад на лошем гласу? Мислиш да ћу престати да причам кад све ово буде готово? Остатак живота посветићу ширењу свести о томе шта сте ми учинили - писала му је у порукама.

Elis Evans, Joan Grifid
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

У другима је пак тврдила како је Јоан с колегама куповао кокаин, мајку му је називала психичком болесницом, а у налету беса написала је и како супруг никад није знао да јој пружи сексуално задовољство.

- Сад ми се гаде твоје лице и тело. Почињем да бивам активна на апликацијама за упознавање јер желим да пронађем мушкарца који ме стварно воли, након што сам била лишена тога пуних 20 година. Уверена сам да још имам времена и да ће моја личност засјати. Немам појма зашто сам се, дођавола, уопште заљубила у тебе. Највећа грешка у мом животу (осим деце)... Напустио си породицу коју си издржавао. А молио си нас да те чекамо док радиш у иностранству. И јесмо. Али онда си упознао највећу психопаткињу и заљубио се у њу - дивљала је Елис.

Грифид каже како се бивша супруга окомила и на његову нову девојку, глумицу и продуценткињу Бјанцу Валас, тако што је јавно објављивала приватне податке о њој, преноси Даилy Маил.

- Било је крајње узнемирујуће и стресно стално примати такве непријатељске и агресивне СМС-ове. Дана 22. јула 2021. блокирао сам Елисин телефонски број на свом телефону - изјавио је глумац.

Еванс је одбацила све тврдње које је Јоан изнео у захтеву за забрану приласка.

- Верујем да све ово користи као трик како би стекао неку врсту предности у односу на мене у нашем бракоразводном поступку. Није видео нашу децу, ћерке Елу и Елси, више од осам месеци, а мене покушава да прикаже као ужасну мајку - рекла је.

Грифидови и њени адвокати судско саслушање о забрани приласка имаће 11. марка.

(Курир.рс/ Јутарњи.хр)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

исабелла

03.03.2022 13:46

здраво пријатељу била сам повријеђена и сломљена срца када се прије седам мјесеци у мом браку догодио јако велики проблем између мене и мог мужа. толико страшно да је однио случај на суд ради развода. рекао је да више никад не жели остати са мном и да ме више не воли. Па се спакирао из куће и натјерао мене и моју дјецу на тешке болове. Покушала сам га на све могуће начине вратити, након много преклињања, али безуспјешно. а он је потврдио да је донио одлуку и да ме више никад не жели видјети. Тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Па сам му све објаснила, па ми је рекао да је једини начин да вратим мужа да посјетим бацача урока, јер је и он то стварно учинио. Тако да никад нисам вјеровао у магију, али нисам имао избора него послушати његов савјет. Затим ми је дао е-маил адресу бацача урока којег је посјетио. ДР алаба. Сљедећег јутра послала сам е-маил на адресу коју ми ​​је дао, а чаролија ме увјерила да ћу мужа вратити сљедећа два дана. Каква невјеројатна изјава!! Никад нисам вјеровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што морам учинити. Онда их радим без повишице, па ме сљедећа два дана, зачудо, звао супруг који ме није звао задњих 7 мјесеци да ми јави да се враћа. Тако невјеројатна !! Тако се исти дан вратио, с пуно љубави и радости, и испричао се за своју погрешку и бол који је нанио мени и мојој дјеци. Тада је од тог дана наша веза била јача него прије, уз помоћ сјајног бацача урока. Дакле, савјетоват ћу вас ако имате било каквих проблема, обратите се др апати на емаил: дралаба3000@гмаил.цом или га контактирајте на wхатсапп и вибер на овај број: +1(425) 477-2744.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схира Хамид

24.07.2022 14:11

Имала сам озбиљних проблема у вези с мужем и то га је натјерало да се исели. Ствари су се погоршале, почео је одлазити у клубове, опијати се и падати у несвијест. Понекад кад смо разговарали телефоном, он би ми пријетио, једноставно није био при себи и наша дјеца су патила од те драме. Стварно га волим и били смо у браку 15 година што нам је дало три прекрасна дјечака. Такођер сам изгубио много новца на терапеуте и бацаче урока. Био сам у дуговима и осјећао сам како се мој свијет руши. Мој пријатељ ме упознао с бацачем чаролија по имену др. Ајаyи којему је помогао с истом ствари и мислио сам да је то опет само пријевара, али овај пут је било другачије. Учинила сам све што је др. Ајаyи тражио од мене и након неколико дана мој је супруг назвао и рекао да се враћа кући и да не зна што га је спопало. Мој муж сада има посао и био је тријезан, то нам је помогло да побољшамо финанције и данас смо без дугова. То је чудо за које нисам вјеровао да је могуће, изгубио сам сваку наду док нисам пронашао др. Ајаyија, моћног бацача чаролија. Ако имате потешкоћа у браку/вези и било каквог животног проблема, вјерујем да вам др. Ајаyи може помоћи да контактирате др. Ајаyија на Виберу/Wхатсаппу: +2347084887094 или е-пошти:драјаyи1990@гмаил.цом

ОДГОВОРИТЕ
Name

исабелкедем22

06.12.2023 21:11

здраво пријатељу. Била сам повређена и сломљена срца када се десио велики проблем између мене и мог мужа пре седам месеци у мом браку. толико страшно да је случај однео на суд за развод. рекао је да више никада не жели да остане са мном и да ме више не воли. Па се спаковао из куће и натерао мене и моју децу на тешке болове. Покушавао сам на све могуће начине да га вратим, после много мољења, али безуспешно. и потврдио је да је донео одлуку и да више никада не жели да ме види. Тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Па сам јој све објаснио, па ми је рекла да је једини начин да вратим мужа да посетим бацача чини, јер је и она то заиста урадила. Тако да никад нисам веровао у магију, али нисам имао избора него да послушам њен савет. Затим ми је дала адресу е-поште бацача чини коју је посетио. ДР апата. Следећег јутра сам послала е-маил на адресу коју ми је дала, а чаролија ме је уверила да ће ми вратити мужа у наредна два дана. Каква невероватна изјава! Никада нисам веровао, па је разговарао са мном и рекао ми све што треба да урадим. Онда их радим, тако да ме је у наредна два дана, изненађујуће, мој муж који ме није звао у последњих 7 месеци звао да ме обавести да се враћа. Тако невероватно !! Тако да се вратио истог дана, са пуно љубави и радости, и извинио се за своју грешку и бол који је нанео мени и мојој деци. Тада је од тог дана наша веза била јача него раније, уз помоћ сјајног бацача чини. Дакле, посаветоваћу вас ако имате било каквих проблема, контактирајте др апату на мејл: драпата4@гмаил.цом или га контактирајте на ВхатсАпп и Вибер на овај број: (+447307347648).

ОДГОВОРИТЕ