U Vrnjačkoj Banji zagrmeo hit Miki Milane, Vera i Era bacili publiku u trans!

U Vrnjačkoj Banji se održava festival "Vrnjačka muzička noć" koji je okupio najveća imena estrade, a među njima su i Vera Matović i Era Ojdanić.

Zabava 14.07.2021 | 18:28
U Vrnjačkoj Banji zagrmeo hit Miki Milane, Vera i Era bacili publiku u trans!

Pevačica Vera Matović i pevač Era Ojdanić nastupali su na festivalu. Oni su vidno raspoloženi zapevali svoje hitove koji su postali viralni - "Miki, Milane" i "Pauk", a publika je pala u trans.

Vera Matović
FOTO: KURIR

"Nisam znala da sam zvezda festivala. Zvali su me da učestvujem, ali nisam znala da sam zvezda. Verka je ista kao što je i bila od početka karijere. Ja sam takva, to mi je dar od Boga. Roditelji su mi to podarili. Ja drugačija ne mogu da budem. Znam i da se naljutim, ali na nepravdu. Znam i da plačem i da se sekiram. Nepravda me boli, nemam drugo ništa zbog čega bih zaplakala", rekla je Vera.

Vera Matović
FOTO: KURIR

Era je pokušao da se našali i prekine Verkin nastup tako što je krenuo na binu pa je i obezbeđenje moralo da reaguje!

"Trudio sam se maksimalno da ti upropastim nastup i uspeo sam. Uspeo sam, uspeo", vikao je Era na Veru, dok mu je ona odgovorila:

"Nisi uspeo, nisi! Ti voliš kamere, ja ne volim", rekla je pevačica, a Era ju je zagrlio, te je očito sve bio deo njegovog skeča, kao što su mnogi i navikli na to.

(Kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Miki Milane.

14.07.2021 21:34

Njih dvoje imaju 150 godina , ko njih slusa i gleda?

ODGOVORITE
Name

Era

15.07.2021 13:36

Jos misli da je nekakav smeker.Ama davno proslo.Njegova glupiranja,mu ne prilice.