Pjeranović na čelu Gradskog odbora DNS Derventa

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Nenad Nešić prisustvovao je Izbornoj skupštini DNS-a Derventa na kojoj je jednoglasno za predsjednika ovog odbora izabran Dejan Pjeranović.

Republika Srpska 01.07.2021 | 19:05
Pjeranović na čelu Gradskog odbora DNS Derventa

Pružajući podršku novoizabranom rukovodstvu Gradskog odbora DNS Derventa, predsjednik Nešić je istakao da su pojedinci vođeni ličnim interesom napustili DNS, ali da se danas unutar DNS javlja jedna nova energija na koju je ponosan i kojoj njegova podrška neće izostati.

 „Ovdje sam da dam bezuslovnu podršku novom rukovodstvu DNS-a Derventa i da vam obećam da je vrh stranke u punom kapacitetu uz vas. Sljedeće godine imamo opšte izbore i čvrsto sam ubijeđen da će DNS biti ključni faktor u promjeni ove nenarodne vlasti. Mnogi su otišli vođeni ličnim interesom, ali kada oni odu, a dođe vam Dejan Pjeranović sa svojim ljudima onda ste sigurni da ste na pravom putu,“ rekao je Nešić.

Novoizabrani predsjednik DNS-a Derventa Dejan Pjeranović, odbornik i šef Kluba odbornika u Skuptšini grada Derventa izrazio je zahvalnost delegatima na povjerenju i istakao da su iza DNS-a uspješno provedeni unutarstranački izbori.

„Ponosan sam na jedinstvo unutar Demokratskog narodnog saveza, ali i na jedinstvo u okviru skupštinske većine i sve kvalitetne odluke koje donosimo zajedno sa našim koalicionim partnerima u Skupštini grada Derventa. Želim da istaknem da ću narednom periodu stranku voditi poštujući i uvažavajući svakog njenog člana, a svi zajedno ćemo raditi isključivo u interesu građana našeg grada. Tu neće biti nikakvih kompromisa“, kaže Pjeranović.

Pored 40 delegata koji su delegirani ispred mjesnih odbora stranke, skupu su prisustvovali i generalni sekretar ove DNS-a Dragutin Rodić, gosti iz drugih gradskih i opštinskih odbora DNS-a, kao i predstavnici gradskih odbora Srpske demokratske stranke, Partije demokratskog progresa i Socijalističke partije Srpske.

Izborom predsjednika, članova Gradskog odbora, kao i članova Nadzornog odbora i Statutarne komisije okončani su unutarstranački izbori u okviru Gradske organizacije Demokratskog narodnog saveza Derventa.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Guru

01.07.2021 17:13

Šta je sa DNS u Modriči,Trebinju i Donjem Žabaru?Znam da su u tim opštinama članovi napustili odbore kad je DNS otišao u opoziciju

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

01.07.2021 19:57

Šta je sa ovim metuzalenima iz Zvornika. A ništa i ne vrijede. Odnosno cijela regija Birač je jadna i žalosna. Vode je gargamel iz Zvornika i stara lopuža iz Bratunca.

ODGOVORITE
Name

Kinezi

01.07.2021 20:47

Prava ekipa ljudi, ljudi sa stavom i rjecju. DNS opcija je nema predaje. DO KONACNE POBJEDE!!!!???

ODGOVORITE