Na virus koronu pozitivan fudbaler Veleža

Fudbaler Veleža bio je pozitivan prilikom testiranja na korona vir. Velež je juče počeo s treninzima, a trener Feđa Dudić je imao na treningu 24 fudbalera. Ipak, nakon urađenih testova jedan od njih je pozitivan na korona virus, te će biti izolovan od ekipe.

Sport 18.06.2020 | 12:30
Na virus koronu pozitivan fudbaler Veleža

Iz Veleža nisu željeli potvrditi identitet zaraženog. Sa obzirom da se navodi da je u pitanju fudbaler koji je došao iz Srbije moguće je da su to golman Slaviša Bogdanović ili Faruk Bihorac.

-Obaviješteni smo da je kod igrača Veleža laboratorijski potvrđen korona virus. Fudbaleru koji je došao iz Srbije je preporučena mjera samoizolacije, te neke druge specifične mjere nisu bile potrebne. Ovim putem želim pohvaliti rukovodstvo Veleža koje je odmah nakon saznanja testa kontaktirala Zavod za javno zdravstvo HNK i stavila sve  resurse na raspolaganje. Takođe želim napomenuti da se radi o asimptomatskom slučaju. Zavod kao ustanova u daljem periodu će pratiti zdravstveno stanje igrača i o svemu pravovremeno obavještavati javnost-rekao je epidemilog Erdin Alajbegović

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar