На вирус корону позитиван фудбалер Вележа

Фудбалер Вележа био је позитиван приликом тестирања на корона вир. Вележ је јуче почео с тренинзима, а тренер Феђа Дудић је имао на тренингу 24 фудбалера. Ипак, након урађених тестова један од њих је позитиван на корона вирус, те ће бити изолован од екипе.

Спорт 18.06.2020 | 12:30
На вирус корону позитиван фудбалер Вележа

Из Вележа нису жељели потврдити идентитет зараженог. Са обзиром да се наводи да је у питању фудбалер који је дошао из Србије могуће је да су то голман Славиша Богдановић или Фарук Бихорац.

-Обавијештени смо да је код играча Вележа лабораторијски потврђен корона вирус. Фудбалеру који је дошао из Србије је препоручена мјера самоизолације, те неке друге специфичне мјере нису биле потребне. Овим путем желим похвалити руководство Вележа које је одмах након сазнања теста контактирала Завод за јавно здравство ХНК и ставила све  ресурсе на располагање. Такође желим напоменути да се ради о асимптоматском случају. Завод као установа у даљем периоду ће пратити здравствено стање играча и о свему правовремено обавјештавати јавност-рекао је епидемилог Ердин Алајбеговић

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар