Halid otvorio dušu posle operacije i poručio:Teško je biti slep!

Halid Bešlić operisao je kataraktu na levom oku, pa je ispričao kako mu je bilo pre nekoliko dana kada nije video skoro ništa, budući da od pre deset godina nema desno oko i da mu je do sredine oktobra i levo bilo slabovido.

Zabava 12.11.2019 | 22:00
Halid otvorio dušu posle operacije i poručio:Teško je biti slep!
"Doktor mi je skinuo mrežu sa levog oka, koja mi je zadavala probleme i urušavala kvalitet života, a sada opet odlično vidim. Sad tako dobro vidim da uopšte ne moram da nosim naočare, ali mi one psihološki znače zbog desnog oka, koje nemam godinama, a koje mi je stradalo još u saobraćajki. Sa naočarima imam osećaj kao da mi je i ono u funkciji iako nije, nego samo stoji proteza koja izigrava oko da bi delovalo kao da je tu. Što se levog oka tiče, tek sada kad sam rešio problem, vidim koliko sam bio hendikepiran i kako je teško biti slep", iskreno priča bosanski pevač Halid Bešlić.

Bešlić kaže da je ove godine proslavio desetu godišnjicu od saobraćajne nesreće koju je doživeo nadomak Sarajeva, u kojoj je za dlaku izbegao smrt i zauvek izgubio oko uprkos pokušajima lekara da se ono spase.



"Treba slaviti život jer se gasi začas. Prošlo je deset godina otkad sam sleteo sa puta i izgubio oko. Nikad ne znamo šta nas čeka sutra. Ja sam srećan i zadovoljan čovek iako nisam više ni mlad, a ni zdrav. Plaćamo danak onome što smo radili i kako smo živeli. Što se mene tiče, ja sam voleo život, i to mnogo. Ko zna koliko sam noći proveo u kafani, a nisam mario šta i koliko jedem i pijem", kaže Halid.

"I dalje ludo volim život i kafanu, ali se nema snage za osvitanje. Nema se snage za boemski život", priznao je pevač.

Izvor: Kuriri.rs foto:Dragana Udovičić

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Bluka

12.11.2019 21:25

Care, živio ti dugo i u zdravlju.

ODGOVORITE
Name

MM

13.11.2019 10:10

Beslic kralj.Iznad svega dobar covek.

Name

Gaco

13.11.2019 09:49

ma to je najbolji pjevac.

ODGOVORITE