Partizan se oprostio od Rikarda!

Danas odlazi u Emirate! Prošle sezone najbolji strelac "parnog valjka" u subotu uveče parafirao je ugovor sa Al Šaržom i danas se seli u Emirate.  Rikardo Gomeš se oprostio: Igrao sam za veliki klub! Novi igrač Al Šarže porukom se oprostio od Partizana i navijača.

Fudbal 28.07.2019 | 15:36
Partizan se oprostio od Rikarda!
U 14 časova za Abu Dabi je poleteo avion u kojem je bio i dosadašnji fudbaler Partizana Rikardo Gomeš. U subotu uveče sve je završeno oko njegovog transfera u Al Šaržu.

Transfer reprezentativca Zelenortskih Ostrva vredan je tri miliona evra, uz garantovane bonuse od 600.000 evra.

Rikardo, koji je za Partizan postigao 26 golova na 49 utakmica, dogovorio je platu od 4,1 miliona za tri sezone. Prve godine bi trebalo da dobije 1.300.000, a druge dve po 1.400.000. 



Rikardo Gomeš se oprostio: Igrao sam za veliki klub! Novi igrač Al Šarže porukom se oprostio od Partizana i navijača.

Rikardo Gomeš proveo je u Partizanu tek jednu sezonu. Stigao je prošlog leta, a Humsku napustio kao najbolji strelac poslednjih dana jula. 

U subotu je kompletiran transfer reprezentativca Zelenortskih Ostrva u Al Šaržu.Rikardo je potpisao milionski ugovor, za tri sezone (bez bonusa) inkasiraće 4.100.000 miliona evra, a dobro je prošao i Partizan. Crno-beli su ga doveli kao slobodnog igrača, da bi od njegove prodaje u Ujedinjenje Arapske Emirate zaradili 3.000.000.

Rikardo Gomeš je u nedelju posetio bivše saigrače pozdravio se, a porukomse oprostio od navijača crno-belih. Kao najlepše momente istakao je gol dat Crvenoj zvezdi i osvajanje kupa na stadionu "Rajko Mitić" protiv "večitog rivala".

"Hvala svima koji su mi dali priliku da igram za tako veliki klub. Upoznao sam mnogo divnih ljudi u Beogradu, stvorio prijatelje i uspomene za ceo život. Moji najlepši trenuci u crno-belom dresu su, gol protiv Crvene zvezde i kada smo osvojili Kup na njihovom stadionu", napisao je Rikardo Gomeš.

- PRELAZNI ROK PARTIZANA -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadači Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome, i Petar Gigić.

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos), Mark Valijente, Gomeš (Al Šarža).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milo

28.07.2019 13:41

on je jedino i vrijedio u partizanu

ODGOVORITE