Партизан се опростио од Рикарда!

Данас одлази у Емирате! Прошле сезоне најбољи стрелац "парног ваљка" у суботу увече парафирао је уговор са Ал Шаржом и данас се сели у Емирате.  Рикардо Гомеш се опростио: Играо сам за велики клуб! Нови играч Ал Шарже поруком се опростио од Партизана и навијача.

Фудбал 28.07.2019 | 15:36
Партизан се опростио од Рикарда!
У 14 часова за Абу Даби је полетео авион у којем је био и досадашњи фудбалер Партизана Рикардо Гомеш. У суботу увече све је завршено око његовог трансфера у Ал Шаржу.

Трансфер репрезентативца Зеленортских Острва вредан је три милиона евра, уз гарантоване бонусе од 600.000 евра.

Рикардо, који је за Партизан постигао 26 голова на 49 утакмица, договорио је плату од 4,1 милиона за три сезоне. Прве године би требало да добије 1.300.000, а друге две по 1.400.000. 



Рикардо Гомеш се опростио: Играо сам за велики клуб! Нови играч Ал Шарже поруком се опростио од Партизана и навијача.

Рикардо Гомеш провео је у Партизану тек једну сезону. Стигао је прошлог лета, а Хумску напустио као најбољи стрелац последњих дана јула. 

У суботу је комплетиран трансфер репрезентативца Зеленортских Острва у Ал Шаржу.Рикардо је потписао милионски уговор, за три сезоне (без бонуса) инкасираће 4.100.000 милиона евра, а добро је прошао и Партизан. Црно-бели су га довели као слободног играча, да би од његове продаје у Уједињење Арапске Емирате зарадили 3.000.000.

Рикардо Гомеш је у недељу посетио бивше саиграче поздравио се, а порукомсе опростио од навијача црно-белих. Као најлепше моменте истакао је гол дат Црвеној звезди и освајање купа на стадиону "Рајко Митић" против "вечитог ривала".

"Хвала свима који су ми дали прилику да играм за тако велики клуб. Упознао сам много дивних људи у Београду, створио пријатеље и успомене за цео живот. Моји најлепши тренуци у црно-белом дресу су, гол против Црвене звезде и када смо освојили Куп на њиховом стадиону", написао је Рикардо Гомеш.

- ПРЕЛАЗНИ РОК ПАРТИЗАНА -

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападачи Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме, и Петар Гигић.

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић...

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос), Марк Валијенте, Гомеш (Ал Шаржа).

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мило

28.07.2019 13:41

он је једино и вриједио у партизану

ОДГОВОРИТЕ