Salcburg više neće biti isti!

Samaseku ide za 30. 000. 000 evra! Olimpik iz Marselja se ponovo aktivan kada je u pitanju sjajni reprezentativac Malija.

Fudbal 05.04.2019 | 20:00
Salcburg više neće biti isti!
Nastavlja se rasprodaja u Red Bul Salcburgu. Protivnik Crvene zvezde u prošlogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona, doživeće velike promene u igračkom kadru tokom leta. Poznato je već da je Monas Dabur potpisao predugovor sa Seviljom, mladi Volf će karijeru nastaviti u Lajpcigu, neizvesna je sudbina trenera Marka Rosea, ali to nije sve... Čini se da će Bikovi uskoro morati da se navikavaju na život bez ključnog igrača u sredini terena Diaija Samasekua.

Sjajni reprezentativac Malije bio je tokom prošlog leta na izlaznim vratima Red Bul Arene. Tadšnji sportski direktor Rome Monći imao je veliku želju da ga dovede na Olimpiku, ali zbog visoke cene morao je da se zadovoljni Nzonzijem. Zadnji vezni iz Afrike je ostao u Austriji kako bi miris Lige šampiona konačno doneo u Salcburg. Nije vredelo...

Roma je trku za Samasekuom propustila prošle godine, a sada se u trci za Afrikancem ponovo aktivirao Olimpik iz Marselja. Sportski direktor kluba sa Azurne obale Andoni Zubizareta smatra da angažovanjem Samasekua može da povrati izgubljeni kredit. Prošlogodišnja pojačanja nekada sjajnog golmana (Radonjić, Ćaleta Car i Strotman) nisu opravdala očekivanja. Posebno se to odnosi na Strotmana koji ima jednu od najvećih plata u klubu, a mršav učinak. Upravo bi loša reputacija visokog Holanđanina moglaSamasekuu da otvori vrata Velodroma.

Prema informacijama iz Francuske Zubizareta je za transfer veziste Red Bul Salcburga spreman da izdvoji 30 miliona evra. On je u stalnom kontaktu za zastupnicima igrača. Već se susreo sa njima...
„Da li sam i dalje zainteresovan za prelazak u Olimpik iz Marselja? Naravno, to je veliki klub u evropskim okvirima“, rekao je Samaseku za radio Monte Karlo.

Da bi obezbedio novac za transfer Olimpik Marselja će morati da proda Strotmana, Luisa Gustava, Lopeza i Sansona.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar