Nikolić: Pobjeda za moju majku, vječna joj slava...

Dragan Nikolić je uprkos velikoj porodičnoj tragediji sa klupe predovodio Igokeu do pobjede protiv Zadra i tako klubu iz Republike Srpske osigurao još jednu sezonu među najboljim ekipama na Jadranu.

Košarka 18.03.2019 | 18:15
Nikolić: Pobjeda za moju majku, vječna joj slava...
Igokea je izborila opstanak u ABA ligi.

Ali, trener kluba iz Laktaša, nažalost, nije u stanju da slavi sa svojim igračima i kompletnim klubom.

Naime, Draganu Nikoliću je danas preminula majka, ali je on, iako su ga čelnici kluba oslobodili obaveze, ipak sa klupe predvodio tim do ubjedljive pobjede protiv Zadra (100:82).

Razumljivo, poslije meča nije pričao o utakmici i novinarima se izvinio radi toga.

"Došao sam na današnju utakmicu, iako su me, prije svega zbog njihove ljudskosti, vodeći ljudi Igokee oslobodili današnjeg meča. Meni se danas desila tragedija, preminula mi je majka, nisam baš...izvinjavam što ne komentarišem utakmicu, ali moraćete da razumijete ovu situaciju".

Trener Igokee, koji je opstanak u ABA ligi izborio i sa Karpošem u sezoni 2016/17, je ovu pobjedu posvetio upravo svojoj majci, Gordani Nikolić.

"Neka joj je vječna slava. Sve ostalo ćemo pričati narednih dana. Hvala svima na razumijevanju i na podršci i profesionalnoj i ljudskoj. Trenutno mogu jedino o tome da pričam, sve ostalo bih volio da o utakmici kažete vi novinari", rekao je Nikolić poslije meča.

On je istakao da je Igokea ispunila cilj osvajanjem Kupa "Mirza Delibašić", kao i da je najbitnije da je tim izborio opstanak u ligi.

Potom je prisutnim novinarima uputio još jedno izvinjenje i zaključio konferenciju za medije.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar