Николић: Побједа за моју мајку, вјечна јој слава...

Драган Николић је упркос великој породичној трагедији са клупе предоводио Игокеу до побједе против Задра и тако клубу из Републике Српске осигурао још једну сезону међу најбољим екипама на Јадрану.

Кошарка 18.03.2019 | 18:15
Николић: Побједа за моју мајку, вјечна јој слава...
Игокеа је изборила опстанак у АБА лиги.

Али, тренер клуба из Лакташа, нажалост, није у стању да слави са својим играчима и комплетним клубом.

Наиме, Драгану Николићу је данас преминула мајка, али је он, иако су га челници клуба ослободили обавезе, ипак са клупе предводио тим до убједљиве побједе против Задра (100:82).

Разумљиво, послије меча није причао о утакмици и новинарима се извинио ради тога.

"Дошао сам на данашњу утакмицу, иако су ме, прије свега због њихове људскости, водећи људи Игокее ослободили данашњег меча. Мени се данас десила трагедија, преминула ми је мајка, нисам баш...извињавам што не коментаришем утакмицу, али мораћете да разумијете ову ситуацију".

Тренер Игокее, који је опстанак у АБА лиги изборио и са Карпошем у сезони 2016/17, је ову побједу посветио управо својој мајци, Гордани Николић.

"Нека јој је вјечна слава. Све остало ћемо причати наредних дана. Хвала свима на разумијевању и на подршци и професионалној и људској. Тренутно могу једино о томе да причам, све остало бих волио да о утакмици кажете ви новинари", рекао је Николић послије меча.

Он је истакао да је Игокеа испунила циљ освајањем Купа "Мирза Делибашић", као и да је најбитније да је тим изборио опстанак у лиги.

Потом је присутним новинарима упутио још једно извињење и закључио конференцију за медије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар