Barsa ponovo kreće po Grizmana!

U junu je cena 120. 000. 000 evra! Francuz navodno spreman da razmisli o odlasku iz Madrida nezadovoljan eliminacijom u Ligi šampiona.

Fudbal 18.03.2019 | 20:00
Barsa ponovo kreće po Grizmana!
Barselona nije odustala od Antoana Grizmana. Godinu dana nakon neuspelog pokušaja da u svoje redove dovedu francuskog napadača Katalonci ponovo kreću u akciju. Prema pisanju L'Ekipa, Grizman je navodno spreman da preispita svoj ostanak u klubu posle razočaravajuće eliminacije od Juventusa u osmini finala Lige šampiona.

Klauzula u ugovoru, obnovljenom prošlog maja do 2023. godine, iznosi 200.000.000 evra, ali sa jednim izuzetkom, a to je da će u junu ove godine ona biti 120.000.000 evra, što je daleko izvodljivija opcija za Barselonu.

Pre godinu dana je bilo izuzetno napeto, ali je Grizman putem video snimka objavio da ostaje u klubu da predvodi novi ambiciozni projekat Jorgandžija. Ipak, deo tog projekta je trebalo da bude i ovogodišnji napad na trofej Lige šampiona, ali je on propao već u martu, što je očigledno nateralo Francuza da ponovo razmisli o odlasku iz Atletiko Madrida.

Kako piše L'Ekip, Barselona je spremna da Grizmanu ponudi ugovor do juna 2024. godini.

O odlasku iz kluba navodno razmišljaju i Dijego Godin i Lukas Ernandez. Prvi je veoma blizu Intera, dok se drugom uveliko udvara minhenski Bajern.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar