Барса поново креће по Гризмана!

У јуну је цена 120. 000. 000 евра! Француз наводно спреман да размисли о одласку из Мадрида незадовољан елиминацијом у Лиги шампиона.

Фудбал 18.03.2019 | 20:00
Барса поново креће по Гризмана!
Барселона није одустала од Антоана Гризмана. Годину дана након неуспелог покушаја да у своје редове доведу француског нападача Каталонци поново крећу у акцију. Према писању Л'Екипа, Гризман је наводно спреман да преиспита свој останак у клубу после разочаравајуће елиминације од Јувентуса у осмини финала Лиге шампиона.

Клаузула у уговору, обновљеном прошлог маја до 2023. године, износи 200.000.000 евра, али са једним изузетком, а то је да ће у јуну ове године она бити 120.000.000 евра, што је далеко изводљивија опција за Барселону.

Пре годину дана је било изузетно напето, али је Гризман путем видео снимка објавио да остаје у клубу да предводи нови амбициозни пројекат Јорганџија. Ипак, део тог пројекта је требало да буде и овогодишњи напад на трофеј Лиге шампиона, али је он пропао већ у марту, што је очигледно натерало Француза да поново размисли о одласку из Атлетико Мадрида.

Како пише Л'Екип, Барселона је спремна да Гризману понуди уговор до јуна 2024. години.

О одласку из клуба наводно размишљају и Дијего Годин и Лукас Ернандез. Први је веома близу Интера, док се другом увелико удвара минхенски Бајерн.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар