LŠ: Pavkov u prvoj postavi? Šanse su 30-35 posto...!

Problem predstavlja veliki broj propuštenih treninga prethodnih dana!

Fudbal 28.11.2018 | 13:15
LŠ: Pavkov u prvoj postavi? Šanse su 30-35 posto...!
Jedno od glavnih pitanja među navijačima Crvene zvezde, ali i kompletne fudbalske javnosti u našoj zemlji glasi - da li će se u prvoj postavi na utakmici sa Napolijem naći heroj pobede srpskog šampiona nad Liverpulom Milan Pavkov?

Snažni napadač crveno-belih propustio je veliki broj treninga prethodnih dana zbog povrede, ali se ipak našao u avionu za Napulj i konkuriše za tim Vladana Milojevića.

Ipak, jasno je da šanse nisu velike, što potvrđuju izjave Sergeja Mićovića za Radio Marte, koji je predstavljen kao agent napadača crveno-belih.

"Zaista je teško očekivati da se naći na terenu. Moje procene su 30-35 posto, doktor je dao dozvolu, ali je prilično malo trenirao sa ekipom. Ponekad je bolje ne forsirati u ovakvim trenucima, ali ko ne bi želeo da igra ovakav meč? Mislim da će igrati u drugom poluvremenu, ne od početka. Nisam se čuo sa njim, juče smo pričali oko otvaranja njegovog Instagram profila, ali on bi sigurno bio srećan da zaigra u jednoj ovako važnoj utakmici, pred fantastičnim igračima Napolija", rekao je Mićović.

Vladan Milojević je imao dosta problema sa povređenim igračima.

"Njegova povreda je definitivno loša vest za Crvenu zvezdu, takođe i Boaći nije tu, tako da nije prijatna situacija. Svi znaju kvalitet italijanskog tima, ali moramo da pokušamo da ne izgubimo. Za 90 minuta igre svašta može da se dogodi".

Oko Pavkova proteklih dana kruže brojne priče, pominjalo interesovanje čak i Milana.

"Ne postoji ništa konkretno u Milanovom interesovanju, ali on bi svakako voleo da nosi dres jednog važnog kluba kao što je Milan ili možda Napoli, znam da je njima potreban napadač", rekao je Mićović.

Utakmica između Napolija i Crvene zvezde zakazana je za sredu od 21 čas.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar