ЛШ: Павков у првој постави? Шансе су 30-35 посто...!

Проблем представља велики број пропуштених тренинга претходних дана!

Фудбал 28.11.2018 | 13:15
ЛШ: Павков у првој постави? Шансе су 30-35 посто...!
Једно од главних питања међу навијачима Црвене звезде, али и комплетне фудбалске јавности у нашој земљи гласи - да ли ће се у првој постави на утакмици са Наполијем наћи херој победе српског шампиона над Ливерпулом Милан Павков?

Снажни нападач црвено-белих пропустио је велики број тренинга претходних дана због повреде, али се ипак нашао у авиону за Напуљ и конкурише за тим Владана Милојевића.

Ипак, јасно је да шансе нису велике, што потврђују изјаве Сергеја Мићовића за Радио Марте, који је представљен као агент нападача црвено-белих.

"Заиста је тешко очекивати да се наћи на терену. Моје процене су 30-35 посто, доктор је дао дозволу, али је прилично мало тренирао са екипом. Понекад је боље не форсирати у оваквим тренуцима, али ко не би желео да игра овакав меч? Мислим да ће играти у другом полувремену, не од почетка. Нисам се чуо са њим, јуче смо причали око отварања његовог Инстаграм профила, али он би сигурно био срећан да заигра у једној овако важној утакмици, пред фантастичним играчима Наполија", рекао је Мићовић.

Владан Милојевић је имао доста проблема са повређеним играчима.

"Његова повреда је дефинитивно лоша вест за Црвену звезду, такође и Боаћи није ту, тако да није пријатна ситуација. Сви знају квалитет италијанског тима, али морамо да покушамо да не изгубимо. За 90 минута игре свашта може да се догоди".

Око Павкова протеклих дана круже бројне приче, помињало интересовање чак и Милана.

"Не постоји ништа конкретно у Милановом интересовању, али он би свакако волео да носи дрес једног важног клуба као што је Милан или можда Наполи, знам да је њима потребан нападач", рекао је Мићовић.

Утакмица између Наполија и Црвене звезде заказана је за среду од 21 час.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар