Motivišite se vježbanjem u paru

Kristina Rakić I Marija Nikolić dugogodišnje sportistkinje, nedavno su na društvenim mrežama postavile snimke vježbanja u paru. Ovo je podstaklo mnoge da se odluče na vježbanje, I motivisalo brojne da pomjere granice svoje izdržljivosti. Ove djevojke napominju da je ključ u predanom radu, dosljednosti I kontinuiranom radu.

Zdravlje 06.11.2018 | 15:45
Motivišite se vježbanjem u paru
Vježbanje je vjerovatno tema o kojoj se najčešće govori. Da li iz ugla vježbača, ili iz ugla onih koji traže idealano vrijeme da počnu I koji pokušavaju da pronađu pravu aktivnost koja im neće brzo dosaditi I u kojoj će se razviti u željenom smjeru. Nažalost nerijetko slušamo I da je kao kriterijum za izbor određenog programa I brzina postizanja rezultata.

Brojni treneri obećavaju čuda ali istina je samo jedna, a to je da nema rezultata preko noći, te da je ključ treninga kontinuiran I dosljedan rad, planirani obroci I motivacija. Marija I Kristina , fitnesom se bave godinama, nedavno su na društvenim mrežama objavile I snimke vježbanja u paru čime su pomjerile granice u sportu I pokazali da kontinuirano bavljenje fizičkom aktivnošću može dinijeti dosta toga I da u prijateljskom okruženju mogu nastati sjajni rezultati.Mnogima su upravo I postale motivacija

Samo vježbanje bez dobro izbalansirane ishrane neće dati željene rezultate, napominju one.

Trud, rad I upornost su postulati I sigurni koraci za uspijeh kažu ove dvije djevojke. Radite na sebi, nađite prijatelje koji će vam pomoći da postignete cilj. Postavite realne ciljeve, neka vam na prvom mjestu bude zdravstveni aspekat, pa tek onda vizuelni I budite sigurni da ćete uspjeti. Bitno je da kod prve prepreke ne odustanete I sigurno je da ćete biti zadovoljni svojim učinkom.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar