Nema kraja Totenhemovom nizu...!

Potpisao i Lamela! Do 2022. godine.

Fudbal 22.07.2018 | 18:00
Nema kraja Totenhemovom nizu...!
Jutros Hjon Min Son, a sada i Erik Lamela. Fudbaler Totenhema zvanično produžio je ugovor sa klubom do 2022. godine. Sparsi su to objavili na svom zvaničnom sajtu i Tviter nalogu.

Lamela je samo nastavak priče koju ovaj klub gaji, a pre njega i Sona ugovore su produžili kapiten Hari Kejn (do 2024), Hari Vinks (2023), Ugo Loris, Dele Ali, Kiran Tripije (2022), dok je prošlog leta štoper Dejvison Sančez potpisao do 2024, a tu u i Serž Orije (2022), Lukas Moura (2023)...

Ako se nešto može nazvati planskim radom, onda je Totenhemova politika sinonim za tako nešto.

Lamela je imao dosta problema sa povredom kuka i to ga je usporilo da pokaže šta zna u dosadašnjem igranju za Totenhem u kom je od 2013. godine.

Nije krio zadovoljstvo zbog novog ugovora...

"Osećaj je sjajan! Naučio sam toliko toga u poslednje tri godine i svi se radujemo onome što dolazi. Zaslužujemo da osvojimo nešto i zaslužujemo da pišemo istoriju", rekao je Lamela.

Očigledno je i Argentinac najavio da će Sparsi napasti titulu u Premijer ligi naredne sezone sa stabilnom postavom i trenerom koji dugo rade zajedno.

"Vreme je to da učinimo i da verujemo u sebe. Jedva čekam da zaiugramo u Premijer ligi i Ligi šampiona", rekao je Lamela.

Videćemo koliko će toga doneti u sledećoj sezoni ovaj planski rad Sparsa.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar