Нема краја Тотенхемовом низу...!

Потписао и Ламела! До 2022. године.

Фудбал 22.07.2018 | 18:00
Нема краја Тотенхемовом низу...!
Јутрос Хјон Мин Сон, а сада и Ерик Ламела. Фудбалер Тотенхема званично продужио је уговор са клубом до 2022. године. Спарси су то објавили на свом званичном сајту и Твитер налогу.

Ламела је само наставак приче коју овај клуб гаји, а пре њега и Сона уговоре су продужили капитен Хари Кејн (до 2024), Хари Винкс (2023), Уго Лорис, Деле Али, Киран Трипије (2022), док је прошлог лета штопер Дејвисон Санчез потписао до 2024, а ту у и Серж Орије (2022), Лукас Моура (2023)...

Ако се нешто може назвати планским радом, онда је Тотенхемова политика синоним за тако нешто.

Ламела је имао доста проблема са повредом кука и то га је успорило да покаже шта зна у досадашњем игрању за Тотенхем у ком је од 2013. године.

Није крио задовољство због новог уговора...

"Осећај је сјајан! Научио сам толико тога у последње три године и сви се радујемо ономе што долази. Заслужујемо да освојимо нешто и заслужујемо да пишемо историју", рекао је Ламела.

Очигледно је и Аргентинац најавио да ће Спарси напасти титулу у Премијер лиги наредне сезоне са стабилном поставом и тренером који дуго раде заједно.

"Време је то да учинимо и да верујемо у себе. Једва чекам да заиуграмо у Премијер лиги и Лиги шампиона", рекао је Ламела.

Видећемо колико ће тога донети у следећој сезони овај плански рад Спарса.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар