Automobilom udario u kuću

VW Polo zbog neprilagođene brzine prešao je na suprotnu traku, udario u kuću i prevrnuo se na krov.  U prevrtanju automobila u petak naveče u Križevcima smrtno je stradao 24-godišnjak, a 34-godišnjak je teško povrijeđen, saopštila je u subotu policija koja još istražuje ko je u vrijeme nesreće upravljao vozilom.

Region 23.06.2018 | 10:56
Automobilom udario u kuću
Policija je saopštila da je u petak oko 20.35 u Zagorskoj ulici Križevcima ”za sada neutvrđen vozač” upravljao automobilom “polo” križevačke registracije u smjeru ulice Pušća.

– Usljed neprilagođene brzine te stanju i uslovima puta u blagom desnom zavoju, vozilo je prešlo na suprotnu stranu ceste, udarilo u kante za smeće, bočnom stranom vozila u ugao kuće i prevrnulo se na krov. Tom prilikom došlo je do otpadanja prednjeg točka, koji je udario u propisno parkirani automobile – saopšteno je iz policije.

U ovoj saobraćajnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 24-godišnjak, dok je drugi 34-godišnjak iz vozila zadobio teške tjelesne povrede opasne po život te je prevezen u Opštu bolnicu Koprivnica.

– Slijedi kriminalističko istraživanje – navodi policija.

(24sata.hr.)

Komentari / 0

Ostavite komentar