Аутомобилом ударио у кућу

ВW Поло због неприлагођене брзине прешао је на супротну траку, ударио у кућу и преврнуо се на кров.  У превртању аутомобила у петак навече у Крижевцима смртно је страдао 24-годишњак, а 34-годишњак је тешко повријеђен, саопштила је у суботу полиција која још истражује ко је у вријеме несреће управљао возилом.

Регион 23.06.2018 | 10:56
Аутомобилом ударио у кућу
Полиција је саопштила да је у петак око 20.35 у Загорској улици Крижевцима ”за сада неутврђен возач” управљао аутомобилом “поло” крижевачке регистрације у смјеру улице Пушћа.

– Усљед неприлагођене брзине те стању и условима пута у благом десном завоју, возило је прешло на супротну страну цесте, ударило у канте за смеће, бочном страном возила у угао куће и преврнуло се на кров. Том приликом дошло је до отпадања предњег точка, који је ударио у прописно паркирани аутомобиле – саопштено је из полиције.

У овој саобраћајној несрећи на мјесту догађаја смртно је страдао 24-годишњак, док је други 34-годишњак из возила задобио тешке тјелесне повреде опасне по живот те је превезен у Општу болницу Копривница.

– Слиједи криминалистичко истраживање – наводи полиција.

(24сата.хр.)

Коментари / 0

Оставите коментар