Majka i drugovi traže Davida

Kako je objavila na društvenoj mreži, majka nestalog Davida Dragičevića danas sa prijateljima organizuje potragu za nestalim sinom.

Bosna i Hercegovina 22.03.2018 | 10:02
Majka i drugovi traže Davida
Kako je objavila na društvenoj mreži, majka nestalog Davida Dragičevića danas sa prijateljima organizuje potragu za nestalim sinom.
 "Ispred pumpe "Eurobenz" pod Starčevicom u 10h kreće potraga" najavila je majka nestalog Davida.

Preko društvenih mreža su se brojni Banjalučani već odazvali i najavili svoj dolazak.

Preksinoć su prijatelji i sugrađani tražili nestalog Davida oko Novo groblja i mali dio Šibova oko etno sela i planirarske kuće.

U obavještenju koje su postavili na društvenim mrežama poručuju da zbog snijega ali i bez konkretnih smjernica teško da mogu puno učiniti.

“Puno je lokacija u opticaju a nas je premalo. Ni policija nema informacije koje bi mogla da podijeli sa nama, a da ne ugrozi potragu. Dosta vas se ponudilo za pomoć i budite u pripravnosti da reagujemo na prvi trag koji dobijemo. Javljajte ako imate informacije, i podelite objavu da budemo u kontatku sa što više ljudi” navodi se na FB profilu Igora Kremenovića jednog od organizatora potrage za Davidom. 

U centru grada osvanuli su i plakati sa brojem telefona na koji Banjalučani mogu pozvati u slučaju bilo kakve informacije  

Dragičević je od kuće otišao 17. marta oko 19 časova, a posljednji put je viđen u nedjelju oko 3.30 časova kada je izašao iz jednog noćnog kluba u Banjaluci, a nestanak je prijavljen sutradan.

U momentu nestanka Dragičević je na sebi imao crnu jaknu, tamno plave farmerke i smeđe cipele. Ima i prepoznatljivu frizuru, takozvane dredove.

(Buka)

Komentari / 0

Ostavite komentar