Мајка и другови траже Давида

Како је објавила на друштвеној мрежи, мајка несталог Давида Драгичевића данас са пријатељима организује потрагу за несталим сином.

Босна и Херцеговина 22.03.2018 | 10:02
Мајка и другови траже Давида
Како је објавила на друштвеној мрежи, мајка несталог Давида Драгичевића данас са пријатељима организује потрагу за несталим сином.
 "Испред пумпе "Еуробенз" под Старчевицом у 10х креће потрага" најавила је мајка несталог Давида.

Преко друштвених мрежа су се бројни Бањалучани већ одазвали и најавили свој долазак.

Прексиноћ су пријатељи и суграђани тражили несталог Давида око Ново гробља и мали дио Шибова око етно села и планирарске куће.

У обавјештењу које су поставили на друштвеним мрежама поручују да због снијега али и без конкретних смјерница тешко да могу пуно учинити.

“Пуно је локација у оптицају а нас је премало. Ни полиција нема информације које би могла да подијели са нама, а да не угрози потрагу. Доста вас се понудило за помоћ и будите у приправности да реагујемо на први траг који добијемо. Јављајте ако имате информације, и поделите објаву да будемо у контатку са што више људи” наводи се на ФБ профилу Игора Кременовића једног од организатора потраге за Давидом. 

У центру града осванули су и плакати са бројем телефона на који Бањалучани могу позвати у случају било какве информације  

Драгичевић је од куће отишао 17. марта око 19 часова, а посљедњи пут је виђен у недјељу око 3.30 часова када је изашао из једног ноћног клуба у Бањалуци, а нестанак је пријављен сутрадан.

У моменту нестанка Драгичевић је на себи имао црну јакну, тамно плаве фармерке и смеђе ципеле. Има и препознатљиву фризуру, такозване дредове.

(Бука)

Коментари / 0

Оставите коментар