Besplatno putovanje Evropom

Kompanija Busabaut traži četiri putnika koji su spremni da dele svoje avanture sa svetom. Kako se navodi, potrebne su im četiri osobe spremne da tri meseca putuju Evropom, besplatno.

Putovanja 10.03.2018 | 12:52
Besplatno putovanje Evropom
Tragaju za infuelnserom koji će deliti fotografije na Instagramu sa zanimljivim naslovima, zatim jutjuberom koji će na svom nalogu deliti interesantne video priče, blogerom koji će u tekstovima opisivati tromesečno putovanje i kreatorom Instagram i Snepčet priča koji će u realnom vremenu deliti sve nezaboravne trenutke.

Njihove avanture će podrazumevati sve, od skijanja u švajcarskim Alpima do jedrenja na jadranskoj obali.

Tokom tromesečnog putovanja izabrani će biti u prilici da obiđu gotovo sve evropske metropole poput Pariza, Rima, Berlina, Venecije i Barselone, ali i manjih mesta poput jezera Bled u Sloveniji.

Postoji mogućnost grupne prijave ukoliko biste putovali sa prijateljima ili porodicom. Za prijavu je potrebno poslati video-snimak sa Jutjuba u kom kandidat objašnjava zašto baš on treba da se nađe na tom putovanju.

Kandidati moraju biti stariji od 18 godina. Putovanje je planirano za maj ove godine. Kompanija pokriva sve troškove puta i smeštaja uključujući i dnevne troškove.

B 92
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar