Čarobni svijet iz mašte

Dekorativni predmeti za dječije sobe, garderoba za mališane I ostale sitnice potrebne najmlađina, dio je onoga što dizajner enterijera Džana Grošić radi. Ovakav koncept jedan je od omiljenih na društvenim mrežama, a Džana se nada da će uskoro naći put I do domaćih kupaca.

Zanimljivosti 10.03.2018 | 12:20
Čarobni svijet iz mašte
Kada se ljubav,znanje,kreativnost I majčinstvo spoje na jednom mjestu nastane čitavo jedno malo carstvo. Džana Grošić, dizajner enterijera I namještaja majka je dječaka I djevojčice kojima je otkako su došli na svijet uređivala prostor. Kako su se svi divili onome što je uradila, odlučila je da se otisne u avanturu zvanu samostalni biznis I tako je nastao Home little home.

Ovakve radnje I koncepti itekako su dobro prihvaćeni u okruženju, I Džana se nada da će njen kreativni kutak zaživjeti,  kaže da je iako na početku, interesovanje veliko.

Inspiraciju za šarene stvari I dekoracije za dječije sobe koje pravi našla je prvenstveno u svojoj djeci, ali I na internetu.

Pored dekorativnih predmeta ona sa mamom pravi I garderobu za mališane.Iako su roditelji I ranije težili da dječije sobe izgledaju lijepo, uz prisustvo interneta I dostupnost ideja iz čitavog svijeta potrebe su rasle.

Iz ovog magičnog kutka u kome sve podsjeća na svojevrsnu bajku teško je bilo izaći, a sigurno I svakome ko uđe jer njime odiše ljubav prema djeci I toplom domu.


BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sanja

10.03.2018 15:37

Ko kupuje ove krpe uopšte?

ODGOVORITE
Name

Mama K

14.03.2018 07:34

Neobicno je u danasnje vrijeme vidjeti mladu osobu koja umije da sije,hekla,plete i stvara ovakve dekorativne i odjevne predmete....Svaka roba ima svog kupca,Vasi svakako moraju imati ukusa!