Melania stigla odvojeno od muža

Melania Tramp sinoć je na Trampov govor o stanju nacije u Capitol Hillu stigla odvojeno od supruga te tako prekršila dugogodišnju tradiciju, odnosno učinila nešto što dosad nije nijedna američka prva dama u istoriji.

Svijet 31.01.2018 | 09:07
Melania stigla odvojeno od muža
Iz Bijele kuće su odbacili tvrdnje da se Melania odlučila na takav potez zbog bračnih problema Trampovih.

Iz Bijele kuće su odbacili tvrdnje da se Melania odlučila na takav potez zbog bračnih problema Trampovih te objasnili da je ona stigla u posebnom automobilu, u pratnji svojih gostiju, kako bi mogla provesti više vremena s njima.

Melania je dobila ovacije kad se pojavila u dvorani u elegantnom odijelu kuću Dior, boje bijele kave te bluzi kuće Dolce&Gabbana iste boje.Smjestila se tek minutu prije nego što je Tramp započeo s govorom, piše CNN.

Sjedila je okružena dvojicom od ukupno 15 svojih gostiju, policajcem Ryanom Holetsom te 12-godišnjim dječakom Prestonom Sharpom koji su bili dio, kako je ranije objasnila, "časne grupe heroja i preživjelih". Holets je usvojio dijete majke ovisne o drogama, a Sharp je organizovao polaganje 40.000 zastava i cvijeća na grobove vojnika, piše Index.

(N1)

Komentari / 0

Ostavite komentar