Seka i Veljko će dobiti bebu

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić postaće bogatiji za još jednog člana porodice.

  • Magazin
  • Zabava


Numerološka karta ovog poznatog bračnog para za 2018. kaže da će Seka ostati trudna posle februara, predviđa za VIP numerolog Stefan Dragojlović.

Takođe, on ističe da se, na žalost svih njenih obožavatelja, neće više toliko eksponirati u javnosti.

- Predstojeća godina je za Seku sudbinska godina i ima velike šanse da ostane u drugom stanju. Posvetiće se porodici i neće više biti zvezda kao ranije. Prošli su joj udarni aspekti. Snimaće albume, nastupaće, ali u znatno manjoj meri nego pre. Okrenuće se humanitarnom radu, deci i prijateljima. Pošto se namučila i naradila u najranijoj mladosti, sada će uživati i raditi po potrebi. Opasnost joj preti u oblasti zdravlja, pa bi trebalo da obrati pažnju na stomak i reproduktivne organe, jer postoji mogućnost hirurške intervencije za tri godine - kaže Dragojlović.

Uprkos umešanosti mnogih ljubomornih kolega i koleginica u njen brak, ona i Veljko će opstati jer su sudbinski povezani, tvrdi numerolog.

- Seka je do 2015. imala teške aspekte u privatnom segmentu. Mnogo razočaranja u bliske ljude koji su joj ulazili u kuću i koje je smatrala bliskim prijateljima. Dosta su joj bacali crnu magiju. Najviše su udarali na polje braka, da se razvede i da ostane sama. Čak su smišljali kako da Veljku da nabace druge devojke i da ga odvoje od nje. Mnogo ljubomore, pakosti, ogovoranja, spletki. No, nisu uspeli. Nisu računali da su Veljko i Seka sudbinski povezani, a to se ne prekida tek tako - objašnjava naš sagovornik i dodaje da njeni neprijatelji i dalje pokušavaju da joj unište brak.- Koleginice i neke bivše prijateljice šalju joj negativnu energiju i pokušavaju da joj uzdrmaju bračni život, ali ne znaju da Seka ima neku vrstu zaštite, koja je čuva i čak vraća trostruko jače svima koji pokušaju da joj naškode. Ona, iako izgleda kao mnogo jaka i stabilna na sceni, privatno je hipersenzibilna i oseća svaki vid energije i emocije drugih ljudi. To je sve mnogo dotiče i utiče na nju da se povuče u sebe, osami i tako zaštiti od drugih. Ima jaku intuiciju i mora da nauči da je sluša kako se kasnije ne bi kajala što trči pred rudu, jer je naivna, humana, dobronamerna i iskrena i hoće svakome da pomogne, ne razmišljajući da to može skupo da je košta - završava Dragojlović.

(Alo)

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

veljo

26.12.2017 21:11

Neka se djeca radjaju nije bitno cijasu majke znaju sto posto dasu njihova a koje otac nije vazno vaznoje dase rodi i daje zdravo cestitam.

Nisu dzaba rekli mati je jedna a otac moze biti i patak iz rijeke.

re

30.12.2017 22:20

kosovka

27.12.2017 07:45

Nhe trudna 'kako ce dobit bebu ,.???

Poslednji kineski car

28.12.2017 12:32

Ovo je glavna vijest, i mislim da je sada cijela nacija u transu zbog Seke i njene trudnoće. A moj komšija koji ima devetoro djece i osmoro unučadi i jedini radi za 450 KM,to i nije vijest niti to ko treba ni znati.

Veljko

30.12.2017 07:56

Koga jos ova mandovka interesuje?

Нога личка,ципела бечка

30.12.2017 10:02

Нога личка,ципела бечка.Жао ми ципела коју тортуру морају поднети.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.