Vacke: Povratak Mhitarjana je mašta!

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joahim Vacke rekao je da je gotovo nemoguće da se fudbaler Mančester junajteda Henrik Mhitarjan u januaru vrati.

Fudbal 27.12.2017 | 11:00
Vacke: Povratak Mhitarjana je mašta!
Mhitarjan ne može da se izbori za veću minutažu u timu Žozea Murinja, pa su mediji spekulisali da će se jermenski fudbaler vratiti u Borusiju, odakle je prošlog leta došao na Old Traford.

On je u utakmicama u Liga kupu protiv Bristol sitija (1:2) i protiv Lestera u Premijer ligi (2:2) u igru ušao sa klupe, ali nije bio u prvom timu još od 5. novembra i poraza od Čelsija (0:1). 

Murinjo je rekao da Mhitarjan "nestane" u utakmicama, a spekulacije o odlasku 28-godišnjeg fudbalera pojačale su se kada je trener rekao da neće sprečiti igrače da napuste klub u zimskom prelaznom roku ako budu tražili da odu. 

Borusija iz Dortmunda je Junajtedu prodala Mhitarjana za 27 miliona funti, a njen izvršni direktor rekao je da bi finansijska nesukladjenost ta dva kluba mogla štetno da utiče na potencijalni dogovor. 

"Bolje od ikoga poznajem finansijske detalje njegovog transfera u Mančester junajted. Zbog toga je njegov povratak samo mašta", rekao je Vacke za Bild.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar