Вацке: Повратак Мхитарјана је машта!

Извршни директор Борусије из Дортмунда Ханс Јоахим Вацке рекао је да је готово немогуће да се фудбалер Манчестер јунајтеда Хенрик Мхитарјан у јануару врати.

Фудбал 27.12.2017 | 11:00
Вацке: Повратак Мхитарјана је машта!
Мхитарјан не може да се избори за већу минутажу у тиму Жозеа Муриња, па су медији спекулисали да ће се јерменски фудбалер вратити у Борусију, одакле је прошлог лета дошао на Олд Трафорд.

Он је у утакмицама у Лига купу против Бристол ситија (1:2) и против Лестера у Премијер лиги (2:2) у игру ушао са клупе, али није био у првом тиму још од 5. новембра и пораза од Челсија (0:1). 

Мурињо је рекао да Мхитарјан "нестане" у утакмицама, а спекулације о одласку 28-годишњег фудбалера појачале су се када је тренер рекао да неће спречити играче да напусте клуб у зимском прелазном року ако буду тражили да оду. 

Борусија из Дортмунда је Јунајтеду продала Мхитарјана за 27 милиона фунти, а њен извршни директор рекао је да би финансијска несукладјеност та два клуба могла штетно да утиче на потенцијални договор. 

"Боље од икога познајем финансијске детаље његовог трансфера у Манчестер јунајтед. Због тога је његов повратак само машта", рекао је Вацке за Билд.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар