Mikijeva ćerka ima životnu dramu

Jelena Jevremović, ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, nakon očeve smrti prolazi kroz životnu dramu.

  • Magazin
  • Zabava


Njenog supruga policija je privela zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja i on u zatvoru čeka suđenje.

Jelena je zbog ovoga podnela zahtev za razvod devetogodišnjeg braka.

- Nije prošlo nekoliko meseci, sećam se tog 1. juna. Peđa se nije pojavio na ručku i nije se javljao na telefon. Uplašila sam se da se dogodilo nešto strašno. Te noći sam saznala da je uhapšen. Čista srca, iz ove perspektive mogu sa sigurnošću da tvrdim da mi je informacija o tatinoj smrti lakše pala od te da mi je suprug u pritvoru. Ne mogu rečima da opišem taj osećaj. Strah, neznanje, strepnja, bol, nemoć. Gubitak muža je bio početak moje borbe sa svetom bez njega, jer mi je svih prethodnih godina bio oslonac, vođa, kompas. Osećala sam se izgubljeno. Bila sam devojka koja je svojevoljno odlučila da muškarcu prepusti ulogu vođe u vezi, a kasnije i u braku, u kojem smo dobili dva divna sina. Pogrešila sam što sam mu dala toliku slobodu da povlači poteze koje je sam zamislio - izjavila je nekadašnja pevačica za "Glossy" i dodaje:

- Sada moram da smislim strategiju kako da decu što duže zaštitim od saznanja istine o njihovom tati, koliko-toliko uspešno ih ubeđujem da radi na prekookeanskom brodu kao kuvar. Ne pitajte kako sam im objasnila zašto je otišao tako naprasno, zbog čega se nije s njima pozdravio - kaže ćerka Mikija Jevremovića.

(Alo)

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

hmmmmmm

23.12.2017 15:36

Eto sad znaju gdje se tata nalazi 😂😂

Antisten

23.12.2017 16:04

Reci im da radi na Titaniku...

kkk

24.12.2017 07:33

Postavlja se pitanje zasto je njen muz pored djece i supruge i mogucnosti normalnog zivota odlucio sve to da unisti i da svoju porodicu obiljezi za cio zivot. Vjerovatno se radi o osobi koja je narkoman i koja nije mogla racionalno da razmislja.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.