Lepa Lukić postaje glumica!

,,Čađava mehana" počinje opet da se prikazuje na Hepi televiziji!

Zabava 22.12.2017 | 14:18
Lepa Lukić postaje glumica!
Kada je, pre nekoliko godina, „Čađava mehana“ prvi put predstavljena gledaocima Hepi televizije, naišla je na nepodeljene simpatije publike. Iz večeri u veče, ova luckasta ekipa je zasmejavala celu Srbiju, i spremna je da to uradi ponovo, od subote, u 14 sati, na Hepi televiziji.

Ekipi, pojačanoj i novim likovima, ali i malo drugačijim scenarističkim i rediteljskim pristupom se pridružila i Lepa Lukić, koja glumi vlasnicu stana u kom je živeo prethodni kuvar Trovač.

Naime, "Čađava mehana"od decembra postaje igrana serija, a njeni glavni junaci će se, iz epizode u epizodu, suočavati sa razno-raznim neobičnim situacijama

Uz Jovanu Cavnić, Ivana Ivanova, Peđu Damnjanovića, Miomiru Dragičević i Marka Dolaša, glumačkoj ekipi su se priključili i Danica Todorović – u ulozi Jocine žene Lenke, kao i Nemanja Živković – u ulozi novog kuvara, Kiselog.

Osim njih, gledaoci će, u ulogama gostujućih zvezda, moći da vide i druge poznate javne ličnosti, što će seriju učiniti još zanimljivijom.

Naravno, za muzički deo Čađave mehane i dalje će biti zadužen orkestar Miše Mijatovića, a nije promenjen ni kreativni tim, iza kamera.

Reditelj je Miša Zorović, a scenarista Goran Jovanović. 

(Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

xslmp

22.12.2017 13:56

Svi se pomalo mjenjaju a Lepa je popularna uvijek :))Bravo za Lepu!

ODGOVORITE
Name

klinac

22.12.2017 17:33

Nedaju se ovi fosili nikako u penziju poslat! STETA.

ODGOVORITE
Name

lepa

22.12.2017 17:41

Mani lepa mozes glumiti baba rogu

ODGOVORITE
Name

Smoki

22.12.2017 18:12

Nemoj i ti leba ti..bolje udji u zadrugu,tamo je svakako ludnica i psihijatrija.

ODGOVORITE