SP: Ovo je Beč, ovo je Srbija!

Korteo srpskih navijača kreće sa Švedenplaca.

Fudbal 06.10.2017 | 11:15
SP: Ovo je Beč, ovo je Srbija!
Austrija gostuje u sopstvenoj kući. Tribine stadiona "Ernst Hapel" trebalo bi da budu ispunjene do poslednjeg mesta. Više od polovine mesta zauzeće Srbi. Njihovo prisustvo videće se i na gradskim ulicama. Posebno na Švedenplacu odakle će krenuti korteo srpskih navijača do samog stadiona.

Srpski navijači, pre svega oni iz Beča i Austrije, spremni su da u petak uveče pruže maksimalnu podršku reprezentaciji Srbije i pomognu joj da novom pobedom osigura plasman na Svetsko prvenstvo kolo pre kraja kvalifikacija.

"Orlovi" sa 18 bodova vode na tabeli D grupe, ispred Velsa sa 14 i Republike Irske sa 13, dok Austrija sa samo devet bodova iz osam utakmica više ne može ni do druge pozicije i odlaska u baraž.

U proglasu koji se proširio internetom i društvenim mrežama navodi se da je skup zakazan za 17 sati, a polazak povorke tačno u 18.

"Pomaže bog Srbi!

U Beču se sprema spektakl. Plasman na SP se ovde može osigurati. Na korak smo od šampionata! Potrebno je pobediti Austriju! Tu se i TI pitaš! TI imaš ključnu ulogu na ovoj utakmici. Od tebe tražimo da glasne žice ostaviš na tribini kao što naši Orlovi ostavljaju srce na terenu! Tražimo da uredno pratiš navijanje! Molim te da ne oblačiš klupska obeležja nego isključivo obeležja Srbije.

I ako Bog da, u Beču će se slaviti plasman na SP!", navodi se u proglasu.

I dodaje: Ovo je Beč, ovo je Srbija!

Inače, kažu da je posle plasmana na Mundijal u Južoj Africi maltene ceo 16. distrikt, u kome živi većina Srba - mada se srpski čuje u svim delovima grada - bio zatvoren zbog žurke austrijskih Srba. I za večeras se najavljuje isto, samo da se prođe.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vule

07.10.2017 07:33

Ko se uzda u boga i ocekuje da on pobijedi protivnika desi mu se ovo sto se desilo

ODGOVORITE