СП: Ово је Беч, ово је Србија!

Кортео српских навијача креће са Шведенплаца.

Фудбал 06.10.2017 | 11:15
СП: Ово је Беч, ово је Србија!
Аустрија гостује у сопственој кући. Трибине стадиона "Ернст Хапел" требало би да буду испуњене до последњег места. Више од половине места заузеће Срби. Њихово присуство видеће се и на градским улицама. Посебно на Шведенплацу одакле ће кренути кортео српских навијача до самог стадиона.

Српски навијачи, пре свега они из Беча и Аустрије, спремни су да у петак увече пруже максималну подршку репрезентацији Србије и помогну јој да новом победом осигура пласман на Светско првенство коло пре краја квалификација.

"Орлови" са 18 бодова воде на табели Д групе, испред Велса са 14 и Републике Ирске са 13, док Аустрија са само девет бодова из осам утакмица више не може ни до друге позиције и одласка у бараж.

У прогласу који се проширио интернетом и друштвеним мрежама наводи се да је скуп заказан за 17 сати, а полазак поворке тачно у 18.

"Помаже бог Срби!

У Бечу се спрема спектакл. Пласман на СП се овде може осигурати. На корак смо од шампионата! Потребно је победити Аустрију! Ту се и ТИ питаш! ТИ имаш кључну улогу на овој утакмици. Од тебе тражимо да гласне жице оставиш на трибини као што наши Орлови остављају срце на терену! Тражимо да уредно пратиш навијање! Молим те да не облачиш клупска обележја него искључиво обележја Србије.

И ако Бог да, у Бечу ће се славити пласман на СП!", наводи се у прогласу.

И додаје: Ово је Беч, ово је Србија!

Иначе, кажу да је после пласмана на Мундијал у Јужој Африци малтене цео 16. дистрикт, у коме живи већина Срба - мада се српски чује у свим деловима града - био затворен због журке аустријских Срба. И за вечерас се најављује исто, само да се прође.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вуле

07.10.2017 07:33

Ко се узда у бога и оцекује да он побиједи противника деси му се ово сто се десило

ОДГОВОРИТЕ